Kategori - Warta Montenegro Breaking

Warta saka Montenegro - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Berita Plancongan & Pariwisata Montenegro kanggo para pengunjung. Montenegro minangka negara Balkan kanthi pegunungan kasar, desa abad pertengahan lan pesisir sempit ing sadawane garis pantai Adriatik. Teluk Kotor, mirip fjord, ditemokake karo greja pesisir lan kutha-kutha sing benteng kayata Kotor lan Herceg Novi. Taman Nasional Durmitor, omahé bruwang lan srigala, kalebu pucuk watu kapur, tlaga glasial lan jero Tara Tara Canyon 1,300 m