Kategori - Mozambique Breaking News

Warta anyar saka Mozambik - Lelungan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Berita Plancongan & Pariwisata Mozambik kanggo para pengunjung. Mozambik minangka negara Afrika sisih kidul sing garis pantai Samudra Hindia dawa ditemokake karo pantai populer kaya Tofo, uga taman laut lepas pantai. Ing Nusantara Quirimbas, jembaré karang karang sing udakara 250km, Pulo Ibo sing ditutup bakau duwe reruntuhan ing jaman kolonial sing isih ana wiwit jaman pemerintahan Portugis. Nusantara Bazaruto sing luwih adoh ing sisih kidul duwe karang sing nglindhungi kehidupan laut langka kalebu dugong.