Kategori - Myanmar Breaking News

Warta anyar saka Myanmar - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta perjalanan & pariwisata Myanmar kanggo para wisatawan lan profesional plancongan. Myanmar (biyen Burma) minangka negara Asia Tenggara sing duwe luwih saka 100 klompok etnis, wewatesan karo India, Bangladesh, China, Laos lan Thailand. Yangon (sadurunge Rangoon), kutha paling gedhe ing negara kasebut, dadi pasar rame, pirang-pirang taman lan tlaga, lan Pagoda Shwedagon sing apik banget, sing ngemot peninggalan Buddha lan tanggal abad kaping-6.