Kategori - Warta Breaking Norwegia

Warta anyar saka Norwegia - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta plancongan & pariwara Norwegia kanggo para plancong lan profesional plancongan. Norwegia minangka negara Skandinavia sing kalebu gunung, gletser lan fjord pesisir sing jero. Oslo, ibukutha, minangka kutha ruang ijo lan museum. Kapal Viking abad kaping 9 sing dilestarekake ditampilake ing Museum Kapal Viking Oslo. Bergen, kanthi omah kayu kanthi warna-warni, minangka titik wiwitan lelayaran menyang Sognefjord sing dramatis. Norwegia uga misuwur mancing, mlaku-mlaku lan ski, utamane ing Resor Olimpiade Lillehammer.