Kategori - Warta Breaking Qatar

Warta saka Qatar - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta plancongan & pariwisata Qatar kanggo para plancong lan profesional plancongan. Qatar minangka negara Arab semenanjung sing laladané kalebu ara-ara samun sing garing lan pasisir Teluk Persia (Arab) Teluk pesisir lan bukit pasir. Uga ing pesisir yaiku ibukota, Doha, sing misuwur kanthi pencakar langit futuristik lan arsitektur ultramodern liyane sing diilhami dening desain Islam kuno, kayata Museum Kapur Seni Islam. Museum kasebut dununge ana ing pesisir pantai Corniche kutha.