Kategori - Warta Breaking Romania

Warta saka Romania - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta perjalanan & pariwisata Rumania kanggo para plancong lan profesional plancongan. Rumania minangka negara Eropa sisih kidul-wétan sing misuwur ing wilayah alas alas Transylvania, sing diarani Pegunungan Carpathian. Kutha abad pertengahan sing dilestarekake kalebu Sighişoara, lan ana akeh gereja lan kastil sing benteng, utamane Kastil Bran sing clifftop, wis suwe ana gandhengane karo legenda Dracula. Bukares, ibukutha negara kasebut, minangka papan gedung pamrentahan Palatul Parlamentului ing jaman Komunis.