Kategori - Warta Breaking Saint Lucia

Warta saka Saint Lucia - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Plancongan & pariwisata Saint Lucia kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata ing Saint Lucia. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Saint Lucia. Informasi lelungan Castries. Saint Lucia minangka negara pulau Karibia Wétan kanthi pasangan gunung sing dramatis, Pitons, ing pesisir kulon. Pesisir kasebut dadi pantai vulkanik, papan nyelam karang, resort mewah lan desa nelayan. Tilase ing alas udan njero njero banyu terjun kaya Toraille setinggi 15 m, sing jebule jebule menyang kebon. Ibukutha, Castries, minangka plancongan plancongan sing populer.