24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video

Kategori - Seychelles Breaking News

Warta anyar saka Seychelles - Lelungan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta perjalanan & pariwisata Seychelles kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Seychelles. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Seychelles. Informasi Plancongan Victoria. Seychelles minangka kapuloan saka 115 pulau ing Samodra India, ing sisih kidul Afrika Wétan. Papan dununge akeh pesisir, terumbu karang lan cadangan alam, uga kewan langka kayata kura-kura Aldabra raksasa. Mahé, pusat kanggo ngunjungi pulau-pulau liyane, dadi ibukutha Victoria. Uga duwe alas udan pegunungan ing Taman Nasional Morne Seychellois lan pantai, kalebu Beau Vallon lan Anse Takamaka.