Kategori - Suriname Breaking News

Warta saka Suriname - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta perjalanan & pariwisata Suriname kanggo para wisatawan lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Suriname. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Suriname. Informasi Wisata Paramaribo. Suriname minangka negara cilik ing pesisir timur laut Amerika Selatan. Iki ditemtokake dening wana tropis, arsitektur kolonial Walanda lan budaya leleh. Ing pesisir Atlantik ana ibukutha, Paramaribo, ing endi kebon palem tuwuh ing cedhak Benteng Zeelandia, sawijining pos perdagangan abad kaping 17. Paramaribo uga dadi papan dununge Saint Peter lan Paul Basilica, katedral kayu sing menjulang ing taun 1885.