Kategori - Swedia Breaking News

Warta anyar saka Swedia - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta lelungan & pariwara Swedia kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Swedia. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Swedia. Informasi Perjalanan Stockholm. Swedia minangka negara Skandinavia kanthi ewonan pulau pesisir lan tlaga dharatan, bebarengan karo alas boreal lan gunung sing glaci. Kutha utamane, ibukota wétan Stockholm lan kidul-kulon Gothenburg lan Malmö, kabeh pesisir. Stockholm dibangun ing 14 pulau. Nduweni luwih saka 50 kreteg, uga kutha lawas abad pertengahan, Gamla Stan, istana kerajaan lan museum kayata open-air Skansen.

Airlines Airport Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Finlandia News Mbangun maneh tanggung jawab Swedia Breaking News Thailand Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Finnair ngluncur penerbangan Miami, Bangkok lan Phuket nonstop saka ...

Thailand lan Miami kalebu tujuan plancongan musim salju sing paling apik kanggo wong Swedia.