Kategori - Swiss Breaking News

Warta anyar saka Swiss - Lelungan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta perjalanan & pariwisata Swiss kanggo para wisatawan lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Swiss. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Swiss. Informasi Wisata Zurich. Swiss minangka negara Eropa Tengah sing pegunungan, papane akeh tlaga, desa lan pucuk Pegunungan Alpen. Kutha-kutha kasebut ngemot kwartal abad pertengahan, kanthi landmark kayata menara jam Zytglogge ibukota Bern lan jembatan kapel kayu Lucerne. Negara kasebut uga misuwur kanthi resort ski lan jalur hiking. Perbankan lan keuangan minangka industri utama, lan jam tangan lan coklat Swiss misuwur ing saindenging jagad.

Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Blanja Swiss Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Swiss mbukak wates kanggo turis Teluk sing divaksinasi

Swiss bakal nampani pengunjung GCC sing divaksinasi lengkap nalika mbukak tanggal 26 Juni 2021.