Kategori - Tajikistan Breaking News

Warta anyar saka Tajikistan - Lelungan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Berita pariwisata & pariwisata Tajikistan kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Tajikistan. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Tajikistan. Informasi Dushanbe Travel. Tajikistan minangka negara ing Asia Tengah sing diubengi Afghanistan, China, Kirgistan lan Uzbekistan. Dikenal kanthi gunung sing kasar, populer kanggo hiking lan menek. Pegunungan Fann, cedhak ibukota nasional Dushanbe, duwe pucuk salju sing nduwur luwih saka 5,000 meter. Rentang kasebut kalebu Pengungsian Alam Iskanderkulsky, sawijining papan manuk misuwur sing diarani Iskanderkul, sawijining danau pirus sing digawe glasier.