Kategori - Turki Breaking News

Warta anyar saka Turki - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta perjalanan & pariwisata Turki kanggo para wisatawan lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Turki. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Turki. Informasi Wisata Istanbul. Turki minangka negara sing mbentang Eropa sisih wétan lan Asia sisih kulon kanthi sambungan budaya karo kerajaan Yunani, Persia, Romawi, Byzantine lan Ottoman kuno. Kosmopolitan Istanbul, ing Selat Bosphorus, dununge Hagia Sophia sing apik banget, kanthi kubah sing mundhak lan mosaik Kristen, Masjid Biru abad kaping 17 lan Istana Topkapı sekitar 1460, tilas omahé para sultan. Ankara minangka ibukutha modern Turki.