Kategori - Ukraina Breaking News

Warta anyar saka Ukraina - Lelungan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta plancongan & pariwisata Ukraina kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Ukraina. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Ukraina. Kiev Informasi lelungan. Ukraina minangka negara gedhe ing Eropa Wétan sing misuwur amarga greja Orthodok, garis pantai Laut Ireng lan pegunungan alas. Ibukuthané, Kiev, duwé Katedral St. Sophia kanthi kubah emas, kanthi mozaik lan lukisan dinding abad kaping-11. Nyawang Kali Dnieper yaiku kompleks biara Kiev Pechersk Lavra, papan ziarah Kristen sing manggoni peninggalan makam Scythian lan catacombs sing ngemot biksu Orthodok sing mummified.