Kategori - Uruguay Breaking News

Warta anyar saka Uruguay - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta plancongan & pariwisata Uruguay kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Uruguay. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Uruguay. Informasi Montevideo Plancongan. Uruguay minangka negara Amerika Selatan sing misuwur kanthi pesisir interior lan garis pantai sing mekar. Ibukutha, Montevideo, ana ing sekitar Plaza Independencia, sing dadi omah kediaman Spanyol. Ngarah menyang Ciudad Vieja (Kutha Tua), kanthi bangunan seni deco, omah kolonial lan Mercado del Puerto, pasar pelabuhan lawas sing akeh steakhouse. La Rambla, promenade ing pinggir banyu, ngliwati kios iwak, dermaga lan taman.