24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video

Kategori - Berita Breaking USA

Warta anyar saka Amerika Serikat - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta perjalanan & pariwara USA Apa sing penting kanggo Pariwisata Amerika, Pemangku kepentingan lan pejabat. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar saka Amerika Serikat. Warta lokal lan nasional mindhah industri pariwisata lan pariwisata ing AS AS minangka negara bagean saka 50 negara bagian sing ngliputi Amerika Utara, kanthi Alaska ing sisih lor-kulon lan Hawaii nyebarake negara kasebut menyang Samodra Pasifik. Kutha-kutha utama Pantai Atlantik yaiku New York, pusat keuangan lan budaya global, lan ibukutha Washington, DC. Metropolitan Midwestern Chicago misuwur amarga arsitektur sing berpengaruh lan ing pesisir kulon, Hollywood Los Angeles misuwur amarga nggawe film.