Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan News wong Mbangun maneh Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Inggris USA

Penerbangan langsung British Airways San José menyang London Heathrow diterusake

Penerbangan langsung British Airways San José menyang London Heathrow diterusake
Penerbangan langsung British Airways San José menyang London Heathrow diterusake
ditulis dening Harry Johnson

Layanan saben dina lan nonstop British Airways sing nyambungake Silicon Valley lan London bali menyang Bandara Internasional Norman Y. Mineta San José (SJC) sawise digantung rong taun amarga COVID-19.

"Nalika donya terus mbukak maneh, kita bungah kanggo welcome British Airways bali menyang San José lan Silicon Valley," ujare Direktur Penerbangan SJC John Aitken. "Disambungake maneh layanan nonstop sing nyambungake San José lan Bandara Heathrow London minangka tonggak penting ing pemulihan kita lan mulihake link penting kanggo lelungan bisnis lan luang ing loro-lorone Atlantik."

Kanggo menehi tandha bali pesawat, penumpang seneng atmosfer perayaan sing kalebu hadiah khusus, balon lan kesempatan kanggo njupuk selfie perayaan kanthi latar London.

Marie Hilditch, Kepala Penjualan British Airways ing Amerika Utara ujar, "Kita ora sabar ngenteni para pelanggan bali maneh ing penerbangan San José, lan kita duwe pakurmatan kanggo main peran ing ngumpulake kulawarga lan kanca-kanca karo wong sing ditresnani. suwe banget pisah.”

Penerbangan British Airways antarane SJC lan Bandara Heathrow London beroperasi dina Senin, Selasa lan Kamis minggu iki, kanthi layanan saben dina diterusake wiwit dina Setu, 18 Juni. British Airways ngrancang ngoperasikake penerbangan SJC kanthi kombinasi Boeing 787-8 lan 787. -9 pesawat.

London minangka pasar transatlantik paling dhuwur kanggo lelungan menyang lan saka Silicon Valley. Saka hub ing London-Heathrow, British Airways lan mitra aliansi oneworld menehi akses kanggo lelungan Silicon Valley menyang tujuan ing Eropa, Asia, Afrika lan Timur Tengah, kanthi gampang miwiti lan mungkasi perjalanan ing SJC.

Layanan SJC British Airways bali kaya Amerika Serikat ngeculake syarat tes COVID-19 kanggo lelungan sing mlebu negara kasebut. Saiki ora ana watesan COVID-19 pemerintah utawa syarat khusus kanggo lelungan antarane Amerika Serikat lan Inggris.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...