Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta cepet USA

Rute Travel Dakota Utara

Lelungan ing dalan wis suwe dadi pokok musim panas amarga suhu sing luwih anget ngajak wong-wong menyang dalan sing mbukak, lan sisih lor. Pariwisata Dakota ngajak dalan trippers kanggo ngliwati negara karo telung rute trip terjangkau nawakake mujur nengen-inspirasi, luwih gedhe-saka-urip ing pinggir dalan, lan kesempatan kanggo rawuh sawetara acara panas apik.

"Lelungan dalan tansah dadi ciri khas pengalaman North Dakota," ujare Direktur Pariwisata lan Pemasaran Perdagangan Dakota Utara, Sara Otte Coleman. "Nalika kita mlebu musim lelungan musim panas, kita seneng nampani pengunjung sing golek tujuan sing terjangkau kanggo santai, gawe anyar lan nggawe kenangan sing bakal dikenang nganti pirang-pirang taun."

Aja kantun kasempatan kanggo mbukak dalan North Dakota ing mangsa panas iki. Mangkene telung pengalaman perjalanan legendaris:

Bismarck menyang Medora

Miwiti ing ibukutha negara Bismarck ing ngendi sinau babagan sejarah negara dadi pusat ing Pusat Warisan North Dakota lan Museum Negara. Minangka salah siji saka wolung mandeg nggawe Tour Dinosaurus North Dakota, pameran fosil museum nglacak sajarah urip ing North Dakota saka mayuta-yuta taun kepungkur kanggo dina. Jelajahi Taman Negara Fort Abraham Lincoln sing ana ing pinggir Kali Missouri. Sistem trail taman kalebu luwih saka 15 mil ing seri puteran lan jalur segmen nyambungake sing cocog kanggo hiking, sepedaan lan nunggang jaran. Njaluk tampilan manuk saka prairies lan alas ing sadhuwure salah siji saka telung blockhouses sajarah ing taman.

Sabanjure, pindhah menyang kulon ing I-94 menyang Medora. Nggawe detour cedhak Gladstone ngendi Enchanted Highway negara wiwit. Struktur logam sing luwih gedhe tinimbang urip, sing diarani "Geese in Flight," yaiku sing pertama saka pitung patung pinggir dalan sing nyebar luwih saka 30 mil. Mbalik ing I-94 terus kulon menyang kutha nengsemake Medora, kang lenggah ing cusp Theodore Roosevelt National Park. Mlumpat ing unit kidul taman ing wayah awan sadurunge nikmati panganan lan pemandangan ing Pitchfork Steak Fondue. Ora ana kunjungan menyang Medora lengkap tanpa sore ing sangisore lintang ing Medora Musical, pertunjukan langsung sing dileksanakake ing amfiteater ruangan sing dibangun ing North Dakota Badlands.

Grand Forks kanggo Bottineau

A road trip liwat lor-wétan North Dakota nawakake campuran ngulandara kutha lan pesona kutha cilik. Miwiti ing Grand Forks lan numpak mancal ing sistem trek kabeh musim Greenway. Greenway nawakake pengunjung kesempatan kanggo njelajah luwih saka 2,200 hektar ing jantung kutha. Paddle ing sadawane Kali Abang kanthi rental saka Boathouse on the Red lan nginep ing papan perkemahan ing papan rekreasi. Seneng karo karunia pertanian wilayah ing Pasar Petani Downtown Forks. Dianakake saben dina Sabtu pertengahan Juni nganti September, pasar nyedhiyakake panganan lokal seger saka petani lan produsen lokal lan entrainment langsung. Sabanjure, pindhah menyang kulon ing US-2 menyang Bottineau kanthi mandheg ing Rugby. Njupuk foto ing ngarepe marker sing nunjukake Rugby minangka pusat geografis ing Amerika Utara lan ngunjungi Menara Lampu Lor lan Pusat Interpretasi.

Terus ing sisih wétan, Bottineau nawakake akeh pesona Main Street ing tengah-tengah akeh kegiatan rekreasi ruangan amarga jarake karo Pegunungan Penyu sing apik. Bottineau minangka kutha paling cedhak karo Taman Perdamaian Internasional, sing ngrayakake 90 taunth mengeti karo acara njupuk Panggonan ing akhir minggu pungkasan ing Juli. Bottineau minangka papan kanggo Tommy the Turtle - patung penyu paling gedhe ing donya kanthi ukuran 26′ sing nunggang mobil salju paling gedhe ing donya. Dheweke ora mung maskot lokal, nanging uga menehi tandha gerbang menyang Pegunungan Penyu. Aja manawa kanggo njupuk ing hiburan urip ing Bottineau County Fair, dianakaké Juni 16-19, utawa LandoLive Music Festival ing gisik Lake Metigoshe ing Juli 16.

Devils Lake kanggo Garrison

Penggemar banyu bakal seneng karo rute perjalanan sing dikempalken karo kesenengan ing pinggir tlaga ing srengenge. Mulai ing Devils Lake - aka "Perch Capital of the World" - kanthi tetep ing Woodland Resort. Devils Lake minangka badan banyu alam paling gedhe ing North Dakota lan wis dadi salah siji saka limang tlaga nelayan paling dhuwur ing AS. . Kepala menyang kutha kanggo pick-me-up sumilir ing Liquid Bean lan mangan ing restaurant Proz Lakeside resort ngendi sajian Woodland Walleye pasangan sampurna karo views tlaga. Acara musim panas kalebu Devils Run Car Show, Ribfest lan perayaan Keempat Juli Woodland Resort sing nampilake kembang api lan musik live.

Kepala kulon ing US-2 karo mandeg ing Minot kanggo demo mung museum ruangan ing donya darmabakti kanggo kabeh limang negara Nordic. Taman Warisan Skandinavia nduweni omah kayu sing umure 240 taun saka Norwegia, jaran Dala Swedia sing dhuwuré 27 kaki, kincir angin Denmark lan liya-liyane. Terus menyang Garrison, trippers dalan bakal nemokake Fort Stevenson State Park ngendi kabin lan campings mung sawetara langkah adoh saka views apik saka Lake Sakakawea. Nalika ing kutha, ketemu Wally the Walleye - patung walleye fiberglass 26 sing ngrayakake sebutan kutha kasebut minangka "Walleye Capital of the World" - muter golf ing Garrison Golf Club lan sepeda gunung ing Nux Baa Gaa Trail sing mentas dibangun. Kanggo seneng-seneng musim panas tambahan, rencanakake riko ing parade prau sing diterangi taman ing 30 Juli.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...