Toko Buku

eTurboNews kerja sama karo World Tourism Network nyedhiyakake akses menyang buku dening pimpinan pariwisata.

Mangga mirsani pilihan saka buku dening Hon. Edmund Bartlett , Menteri Pariwisata kanggo Jamaika, lan dikenal minangka menteri global kanggo ketahanan.

Dhokter Peter Tarlow minangka salah sawijining pakar safety lan keamanan sing paling misuwur ing industri lelungan lan pariwisata global.

Anita Mendiratta wis dadi konsultan ing lelungan lan pariwisata lan dadi penasihat saiki ing UNWTO Sekretaris Jenderal.

Uga klik link kanggo buku dening Organisasi Pariwisata Dunia UNWTO KOLEKSI, lan katalog saka ewu kabeh Buku buku babagan lelungan lan pariwisata.

bartlett
Dr Peter Tarlow
Tekane Pengunjung Internasional AS Nganti 25% ing Juli 2023
Toko Buku