Award Winning Plancongan Bisnis Tujuan Pariwisata Eropa Industri Hospitality Hotel & Resor Luxury Montenegro wong Warta cepet Pariwisata

Bupati Porto Montenegro dijenengi Best Luxury Hotel in Montenegro

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Gabus sampanye muncul ing Bupati Porto Montenegro amarga dheweke seneng ngumumake dheweke wis dianugerahi gelar bergengsi "Hotel Mewah Paling Apik ing Montenegro" ing Penghargaan Hotel Global Haute Grandeur 2022 sing diakoni banget! 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...