Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada News wong tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Buruh WestJet ing Calgary lan Vancouver ngratifikasi kontrak pisanan

Buruh WestJet ing Calgary lan Vancouver ngratifikasi kontrak pisanan
Buruh WestJet ing Calgary lan Vancouver ngratifikasi kontrak pisanan
ditulis dening Harry Johnson

Panitia tawar-menawar 531 lokal entuk kenaikan gaji sing dawa lan signifikan, keuntungan sing luwih apik lan kahanan kerja sing luwih apik

Anyaran serikat WestJet buruh ing Calgary lan Vancouver wis ngratifikasi kontrak pisanan sing menehi anggota ing paling 13% Tambah upah, Tambah pisanan ing limang taun.

"Sawise sangang sasi negosiasi tantangan, panitia tawar-menawar Lokal 531 entuk kenaikan gaji sing dawa lan signifikan, keuntungan sing luwih apik lan kahanan kerja sing luwih apik," ujare Scott Doherty, Asisten Eksekutif Presiden Nasional lan pimpinan ing sektor maskapai.

"Anggota sing miwiti ing kothak upah bakal weruh upah munggah nganti 40% lan anggota ing ndhuwur skala bakal weruh mundhak antarane 13% lan 17% sajrone umur perjanjian."

Unifor Local 531 makili meh 800 agen layanan bagasi, (BSA) agen layanan pelanggan (CSA.s) lan agen layanan prioritas (PSA) ing bandara Calgary lan Vancouver sawise disertifikasi ing Mei 2021.

Langkah-langkah wis digabung, condensing wektu buruh maju, mesthekake mundhak upah luwih cepet. Premi 5% liwat skala upah CSA/PSA nggantèkaké premi $1 saben jam sing wis ana. Langkah ekstra ing ndhuwur kothak menehi anggota nambah tambahan sawise 8 taun layanan.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Keuntungan liyane kalebu tunjangan seragam tahunan $ 100.00, istirahat mbayar, kredit liburan stat 100 jam, kelanjutan saka Rencana Tabungan WestJet, hak senioritas, 12 dina lara kanggo full time lan 10 kanggo buruh part time, wektu istirahat minimal, lan jadwal sing luwih apik.

Majikan uga wis setuju manawa karyawan kasual ora ngluwihi 10% tenaga kerja.

Bargaining diwiwiti ing Oktober 2021, lan Unifor Local 531 ngajokake konsiliasi karo pamrentah Kanada tanggal 26 April 2022.

"Bebarengan kita wis mbuktekaken ana kekuwatan ing serikat pekerja lan kita banget nyengkuyung WestJetters ing Edmonton kanggo gabung karo Unifor Local 531. Panitia tawar-menawar kita kerja keras kanggo entuk bathi sing penting iki lan kita ngurmati solidaritas sing ora tegang saka anggota," ujare Sherwin Antonio, anggota saka Komite Perundingan Calgary Lokal 531. 

Unifor minangka serikat pekerja paling gedhe ing Kanada ing sektor swasta, sing makili 315,000 buruh ing saben wilayah utama ekonomi. Serikat panyengkuyung kanggo kabeh wong sing kerja lan hak-hak, berjuang kanggo kesetaraan lan keadilan sosial ing Kanada lan luar negeri lan ngupayakake owah-owahan progresif kanggo masa depan sing luwih apik.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...