Warta cepet Spanyol

Cabify makaryakke ing Madrid armada pisanan 40 Mobilize Limo

ditulis dening Dmytro Makarov

Cabify dadi pelanggan global pertama Mobilize Driver Solutions, penawaran turnkey sing nyedhiyakake sedan Limo kanggo perusahaan lan layanan lengkap kabeh. Mobilize khusus ngembangake solusi kabeh-ing-siji iki kanggo kabutuhan sektor ride-hailing.

·  Persetujuan antarane Mobilize lan Cabify ngarepake integrasi 40 Mobilize Limo ing armada Vecttor, anak perusahaan saka grup Cabify ing Madrid. Kendaraan listrik 100% iki, kanthi jarak 450 km WLTP, minangka respon sing cocog karo panjaluk saiki kanggo kendaraan nol emisi kanggo armada lan tenaga kerja mandiri ing sektor kasebut.

·  Kendaraan kasebut bakal kalebu ing kategori Cabify Eco, sing wis kasedhiya kanggo pelanggan perusahaan sing lelungan khusus nganggo mobil listrik. Dheweke uga bakal kasedhiya kanggo pangguna pribadi ing kategori Cabify liyane.

Madrid, 25 Mei 2022- Mobilize, merek Renault Group darmabakti kanggo mobilitas anyar, lan perusahaan multi-mobilitas Spanyol Cabify, wis nandatangani persetujuan utama sing bakal dadi tonggak sejarah kanggo sektor ride-hailing ing Spanyol. Minangka asil kolaborasi iki, Cabify bakal dadi pangguna pertama Mobilize Driver Solutions lan bakal ngoperasikake patang puluh Mobilize Limos pisanan ing donya.

Kanthi tawaran Solusi Driver Mobilize kanggo profesional ing bidang transportasi penumpang, Mobilize mbusak kahanan sing durung mesthi sing ana gandhengane karo pengaruh akuisisi kendaraan lan biaya panggunaan ing bathi. Mobilize nawakake langganan turnkey kanggo katentreman atine maksimal kanggo pegawe lan perusahaan kalebu: panggunaan kendaraan, layanan prioritas, garansi, asuransi, pitulungan lan ngisi ulang. Iki minangka solusi fleksibel sing nyedhiyakake driver lan operator kanthi jaminan paling apik babagan linuwih lan safety sing dibutuhake kanggo transportasi penumpang kutha, sajrone siklus urip kendaraan.

Langkah kunci kanggo nyepetake dekarbonisasi mobilitas

Persetujuan iki, sing loro perusahaan wis kerja luwih saka setahun babagan pangembangan lan kabutuhan proyek kasebut, minangka langkah dhasar kanggo sektor mobilitas. Mobilize lan Cabify nuduhake filosofi sing padha kanggo nggoleki solusi mobilitas anyar sing nyumbang kanggo tujuan dekarbonisasi, nggampangake urip saben dinane para profesional lan pangguna layanan transportasi.

Mobilize, karo Mobilize Driver Solutions, mlebu pasar ride-hailing, sektor sing samesthine bakal tuwuh 80% ing Eropah ing taun 2030. Iki minangka pasar sing kudu cepet lan massively 'electrified' kanggo njamin akses menyang pusat kutha , sing tambah akeh tundhuk watesan lalu lintas, kalebu zona emisi kurang sing berkembang ing saindenging Eropa.

Kanggo bagean kasebut, Cabify nggawe kemajuan menyang tujuan dekarbonisasi. Ing taun 2018, Cabify dadi platform netral karbon pisanan ing sektor kasebut. Wiwit iku, wis ngimbangi emisi lan para penumpang, nalika ngrampungake komitmen pengurangan emisi taunan.

Kajaba iku, perusahaan Spanyol bubar nampilake strategi bisnis sustainable 2022-2025, pandhuan sing bakal menehi tandha proyek Cabify lan kanthi komitmen kanggo nglawan perubahan iklim, kanthi tujuan decarbonizing armada sing kasedhiya ing aplikasi ing Spanyol lan Amerika Latin. Cabify njaga target manawa 100% lelungan ing platform kasebut bakal ana ing armada dekarbonisasi utawa listrik ing taun 2025 ing Spanyol lan 2030 ing Amerika Latin.

Mobilize Limo cocog banget karo tujuan Cabify kanggo dekarbonisasi armada: kendaraan listrik 100% sing menehi respon sing diadaptasi kanggo panjaluk saiki saka pembalap mandhiri lan armada kanggo kendaraan nol-emisi sing khas, wiyar, nyaman lan ekonomis. Kanthi jarak 450 km (WLTP) lan nyopir sing sepi, model iki bakal nggawe mobilitas listrik luwih gampang diakses dening driver lan manajer armada.

Kanthi patang puluh kendaraan Mobilize Limo sing kalebu ing armada Vecttor ing Madrid, emisi 320 ton CO2 saben taun bakal dihindari. Mobilize Limo bakal kasedhiya ing kategori Cabify Eco, sing wiwit saiki ngidini pelanggan 'bisnis' lelungan mung nganggo kendaraan listrik (hibrida, hibrida plug-in lan 100% listrik), uga ing kategori liyane kanggo pangguna pribadi, kayata minangka Cabify, Cuanto Antes utawa Kids. Cabify Eco diluncurake ing Madrid minangka kutha pisanan, lan bakal ditambahi kanthi bertahap.

Madrid, kutha pisanan ing donya ing ngendi mobilize Limo sedan bakal digunakake

Pilihan Madrid minangka salah siji sing jelas kanggo loro mitra: ibukutha pasar utama kanggo Renault Group lan kutha ing ngendi platform mobilitas Cabify lair lan adhedhasar. 

"Aku bangga ngumumake dina iki persetujuan komersial pisanan babagan layanan mobilitas karo mitra utama kaya Cabify. Kanthi Mobilize Driver Solutions, kita pengin nawakake macem-macem solusi unik kanggo nggawe urip luwih gampang kanggo transportasi wong. Peluncuran layanan sing bakal teka ing Madrid lan banjur ing Paris ngidini kita ndhukung driver kanthi solusi inovatif lan terintegrasi kanggo mobilitas sing luwih ijo.”. Fedra Ribeiro, COO saka Mobilize

"Iku uga hak istimewa yen kutha sing dipilih kanggo ngluncurake Mobilize Driver Solutions yaiku Madrid: kanthi keputusan iki, Madrid dadi kutha pisanan ing donya ing ngendi layanan kasebut bakal disebarake., "ujare Sebastien Guigues, Direktur Manajer Iberia - Renault Group

"Kita bangga bisa ngrampungake persetujuan kasebut karo perusahaan inovatif kaya Mobilize. Kita pengin terus nawakake pangguna lan pelanggan layanan sing beda-beda, kanthi kualitas lan jaminan sing paling apik, lan kabeh tanpa emisi. Kita pengin dadi ing ngarep elektrifikasi ing Spanyol, loro kanggo Vecttor lan kanggo armada liyane sing kita kerjakake", ujare Daniel Bedoya, Manajer Wilayah Cabify ing Spanyol. “Kita milih nggarap Mobilize amarga kita duwe nilai sing umum lan kita yakin iki minangka mitra sing apik banget ing dalan menyang total elektrifikasi".

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar