Industri Hospitality Hotel & Resor News Warta cepet Saudi Arabia

Ritz-Carlton Reserve Rawuh ing Arab Saudi

ditulis dening Dmytro Makarov

"Kita seneng banget nggawa merek paling mewah, Ritz-Carlton Reserve, lan pengalaman sing apik banget menyang Timur Tengah. Dumunung kanthi sampurna ing salah sawijining proyek pariwisata regeneratif sing paling diantisipasi ing saindenging jagad, resor kasebut bakal nggabungake seklusi lan kecanggihan kanggo nyedhiyakake kemewahan sing apik banget, "ujare Jerome Briet, Chief Development Officer, Eropa, Timur Tengah & Afrika, Marriott International.

Marriott International, Inc. (www.Marriott.com), ing 23 Mei, ngumumake wis mlebu persetujuan karo The Red Sea Development Company kanggo debut merek Ritz-Carlton Reserve sing misuwur ing pesisir kulon Arab Saudi. Dijadwal kanggo debut ing taun 2023, Nujuma, Ritz-Carlton Reserve, samesthine bakal dadi bagean saka tujuan Segara Merah sing diantisipasi lan nawakake pengalaman luang khusus sing nggabungake layanan intuisi lan tulus karo kaendahan alam lan desain pribumi sing nggumunake. Nujuma bakal dadi properti pisanan saka merek kasebut ing Timur Tengah lan gabung karo koleksi eksklusif mung limang Ritz-Carlton Reserves ing saindenging jagad.

Nujuma bakal dumunung ing sakumpulan pulo pribadhi sing asli, sing minangka bagéan saka klompok pulo Lubuk Biru Segara Abang. Diubengi dening kaendahan alam unspoiled lan dirancang kanggo campuran seamlessly karo lingkungan, Resor samesthine fitur 63 siji kanggo papat kamar turu banyu lan pantai Villas. Rencana uga kalebu macem-macem fasilitas mewah lan layanan luar biasa kalebu spa mewah, kolam renang, macem-macem papan kuliner, area toko lan macem-macem hiburan lan hiburan liyane kalebu Pusat Konservasi.

Ritz-Carlton Reserve nawakake uwal lengkap kanggo sing ora dikarepke: pengalaman travel pribadi lan transformatif sing pusaté watara sambungan manungsa lan ndadekke bebarengan unsur unik saka budaya lokal, warisan lan lingkungan. Kanggo lelungan sing paling cerdas sing nggoleki uwal sing beda lan mewah, properti Reserve diselehake ing pojok-pojok jagad sing dipilih kanthi tangan, nampilake setelan sing apik, santai lan intim sing nenun rasa pribumi kanthi layanan sing responsif lan individual. Properti Ritz-Carlton Reserve saiki ana ing Thailand, Jepang, Indonesia, Puerto Rico, lan Meksiko. 

Tujuan kasebut uga bakal kalebu 18 omah bermerek Ritz-Carlton Reserve, sing nawakake pengalaman urip sing unik.

"Aku bungah kanggo welcome Ritz-Carlton Reserve menyang melu saka koleksi kemewahan merek kanggo The Red Sea," ngandika John Pagano, CEO ing Red Sea Development Company. "Ing saindenging jagad, properti Ritz-Carlton Reserve sinonim karo nyediakake pengalaman mewah sing unik lan nggawe uwal sing migunani, sing didhukung dening komitmen kanggo praktik sing lestari. Nalika kita nyedhaki mbukak resort pisanan ing awal taun ngarep, merek kelas donya iki mesthi bakal nyenengake lan mbujuk tamu sing bakal teka.

Proyek Segara Abang minangka proyek pariwisata regeneratif sing ambisius, kanthi jembar 28,000 kilometer persegi ing pesisir kulon Arab Saudi, sing bakal dikembangake kurang saka siji persen. Tujuan kasebut bakal menehi pengalaman kemewahan tanpa alas kaki anyar lan dikembangake kanthi standar kelestarian sing paling dhuwur. Pangembangan kasebut nduweni kepulauan luwih saka 90 pulo alam sing durung disentuh, uga gunung berapi sing ora aktif, pasir pasir sing nyapu, gunung lan wadi, lan luwih saka 1,600 situs warisan budaya.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar