Calzone lan Pizza: Duo Dinamis

Batman Calzony
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Batman Calzony digawe kanthi nggabungake duo dinamis pacangan pizza dhewe: calzone lan pizza. Produk sing bentuke kelelawar iki nduweni profil rasa sing nyenengake saka rasa buttery, kerak calzone sing diisi saus putih bawang putih, keju, lan pepperoni julienned, digabungake karo pizza pepperoni lan disuguhake karo sisih Crazy Sauce®. Item menu anyar bakal kasedhiya kanggo $7.99 wiwit 24 Januari.

"Sapa wae saiki bisa nggawa vibes superhero menyang pizza wengi kanthi nyoba sing anyar Ing Batman Calzony, "ujare Jeff Klein, kepala marketing officer ing Little Caesars, "Iku bagean paling enak saka kemitraan kita karo film sing bakal teka. Ing Batman. "

Crazy Calzony wiwitane dikenalake dening Little Caesars ing wulan Agustus 2021 minangka tawaran wektu winates, nambahake klasik cepet menyang menu sing wis ana ing rantai kasebut.

Pelanggan bisa pesen The Batman Calzony kanggo pangiriman nggunakake app Little Caesars, utawa pra-bayar banjur trep ngumpulake pesenan nggunakake Pizza Portal® pickup (sing digawe panas, self-layanan stasiun pikep pesenan seluler) ing sembarang Agencies Lokasi Little Caesars. Pelanggan bisa mandheg ing antarane jam 4 sore nganti jam 8 sore kanggo njupuk The Batman Calzony tanpa preorder.

* Plus pajak yen ditrapake. Kasedhiya ing lokasi sing melu. Prices bisa beda-beda. Rega bisa uga luwih dhuwur ing AK, HI, CA lan situs online pihak katelu. Pangiriman kasedhiya saka lokasi sing melu kanthi pesenan online mung. Ragad pangiriman ditrapake. Ragad pesenan cilik kanggo pesenan kurang saka $10.

Babagan LITTLE CAESARS®

Kantor pusat ing Detroit, Michigan, Little Caesars didegaké déning Mike lan Marian Ilitch ing 1959 minangka restoran siji-diduweni kulawarga. Saiki, Little Caesars minangka rantai pizza paling gedhe nomer telu ing donya, kanthi toko ing saben 50 negara bagian AS lan 27 negara lan wilayah.

Dikenal kanggo pizza HOT-N-READY® lan Crazy Bread® sing misuwur, Little Caesars dijenengi "Nilai Paling apik ing Amerika" sajrone 14 taun kepungkur (adhedhasar survey nasional para pelanggan restoran layanan cepet nasional sing ditindakake dening Sandelman & Associates - 2007 -2020 kanthi judhul "Rantai Dirating Paling Dhuwur - Nilai kanggo Dhuwit"). produk Little Caesars digawe karo úa kualitas, kaya seger, tau beku, mozzarella lan keju Muenster lan sauce digawe saka seger-dikempalken, anggur-ripened California ulig tomat.

Perusahaan sing tuwuh banget kanthi pengalaman luwih saka 60 taun ing industri pizza $ 145 milyar ing saindenging jagad, Little Caesars terus-terusan nggoleki calon franchisee kanggo gabung karo tim kita ing pasar ing saindenging jagad. Saliyane menehi kesempatan kanggo kamardikan wirausaha ing sistem franchise, nawakake Little Caesars kesadaran merek kuwat karo salah siji saka karakter paling dikenali lan narik kawigaten ing negara, Little Caesar.

TENTANG "THE BATMAN"

Gambar Warner Bros. Nyedhiyakake 6th & Produksi Produksi Idaho/Dylan Clark, Film Matt Reeves, "The Batman." Film iki bakal dibukak ing bioskop internasional wiwit tanggal 2 Maret lan ing saindenging negoro 4 Maret 2022; bakal disebarake ing saindenging jagad dening Gambar Warner Bros.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar