Warta cepet

Bisa Scavenger Hunt ing Windy City Net $ 5000?

Ing tanggal 20-22 Mei 2022, para pemburu pemulung bakal njupuk alih Kutha Windy kanggo njupuk hadiah awis kanthi total luwih saka $5000. Pemenang bakal diumumake tanggal 24 Mei - Dina Pamburu Pemulung Nasional.

Kontes iki disponsori dening eATLAS - aplikasi smartphone gratis sing nawakake puluhan tur murah lan petualangan golek harta karun kanthi macem-macem titik kapentingan ing Chicago lan pinggiran kutha.

ScavSquads sing melu 1 nganti 5 pemain bisa ndhaptar saiki nganti 22 Mei ing tautan "ChiScavHunt" eATLAS. Kabeh tim kudu mriksa dhaptar lengkap aturan lan peraturan sadurunge nyoba OutScav kompetisi 15-mandeg.

Saben ScavSquad kudu ngrampungake saben syarat kanthi cepet - supaya bisa menang. Tim sing menang bakal duwe wektu paling apik lan tantangan sing paling akurat rampung. Skor tim bakal diatur kanggo nggambarake jumlah pemain. Peserta tunggal bisa main solo kanggo hadiah sing beda. 

Bebungah tambahan bakal diwenehake marang para pemburu pemulung sing nganggo peralatan mburu, jeneng ScavSquad paling edan, semangat ScavSquad sing paling apik, lan nuduhake pengalaman ing media sosial.

"eATLAS terus nggawe Chicago urip kanggo turis lan warga lokal. Acara iki minangka matur nuwun kanggo wong-wong sing terus nggunakake lan seneng-seneng karo tur eATLAS lan petualangan mburu pemulung. Hunt iki minangka cara sing sampurna kanggo nyengkuyung wong metu karo kulawarga lan kanca-kanca, "ujare Jon Matuzak, Presiden eATLAS.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...