Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Canada Jetlines jeneng Chief Operating Officer anyar

Canada Jetlines jeneng Chief Operating Officer anyar
Canada Jetlines nunjuk Brad Warren minangka Chief Operating Officer
ditulis dening Harry Johnson

Canada Jetlines Operations Ltd., operator luang kabeh-Kanada anyar, bangga ngumumake dina iki, janjian Pak Brad Warren minangka Chief Operating Officer lan Wakil Presiden Maintenance Canada Jetlines.

Kanthi pengalaman luwih saka 25 taun ing industri penerbangan, sadurunge gabung karo Canada Jetlines ing April 2021, Brad njabat dadi Managing Director ing Air Canada, tanggung jawab kanggo pangopènan saluran kanthi luwih saka 1,800 teknisi pangopènan ing Kanada lan global. Pengalaman sadurunge kalebu Wakil Presiden Pangopènan kanggo maskapai Air Georgian lan Regional 1, sadurunge njupuk peran pimpinan senior ing Air Canada Rouge. Warta kasebut sawise pengumuman Kanada Jetlines babagan Bandara Internasional Toronto Pearson (GTAA) minangka hub lelungan anyar maskapai kasebut.

"Aku diajeni kanggo nampa posisi COO - Wakil Presiden Maintenance kanggo Kanada Jetlines, "ujare Brad Warren. "Aku ngarep-arep kanggo nerusake pertumbuhan maskapai lan nggarap tim Kanada Jetlines sing luar biasa lan terus berkembang."

"Kita seneng nggawe janjian iki kanggo kolega sing luar biasa, Brad Warren, amarga terus nggedhekake tim lan kemampuan. Brad wis nuduhake katrampilan kepemimpinan sing apik wiwit gabung karo Canada Jetlines luwih saka setahun kepungkur lan kawruh industri, energi positif, lan terus-terusan ngupayakake keunggulan ndadekake dheweke dadi aset sing apik kanggo Perusahaan, "ujare Eddy Doyle, CEO Kanada Jetlines.

Target lelungan ing musim panas 2022, Canada Jetlines digawe kanggo menehi penumpang pilihan liyane kanggo lelungan Toronto menyang AS, Karibia, lan Meksiko. Kanthi proyeksi pertumbuhan 15 pesawat ing taun 2025, Canada Jetlines ngarahake nyedhiyakake ekonomi operasi paling apik ing kelas, kenyamanan pelanggan lan teknologi fly-by-wire, nyedhiyakake pengalaman tamu sing luwih dhuwur saka titik sentuhan pisanan. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...