Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Canada Jetlines nundha tanggal peluncuran

Peluncuran Canada Jetlines ditundha
Peluncuran Canada Jetlines ditundha
ditulis dening Harry Johnson

Penerbangan perdana sing dijadwalake tanggal 15 Agustus, wis dijadwal maneh tanggal 29 Agustus, miturut persetujuan lisensi pungkasan.

Canada Jetlines Operations Ltd., maskapai luang kabeh Kanada, ngumumake owah-owahan tanggal penerbangan perdana metu saka Bandara Internasional Toronto Pearson (YYZ) menyang Winnipeg (YWG) lan Moncton, New Brunswick (YQM).

Penerbangan perdana sing dijadwalake tanggal 15 Agustus 2022, wis dijadwal maneh tanggal 29 Agustus 2022, miturut persetujuan lisensi pungkasan.

Kanada Jetlines nggarap rapet karo Transportasi Kanada lan Asosiasi Transportasi Kanada, sing saiki ngevaluasi kabeh dokumentasi lengkap sing dibutuhake kanggo aplikasi iki.

Operator kasebut ngarep-arep kanggo nampa tamu Kanada sadurunge musim panas.

"Kita wis nggawe keputusan sing angel kanggo ngganti tanggal peluncuran amarga kita terus kerja bareng karo panguwasa peraturan ing Kanada kanggo ngamanake AOC kita," ujare Eddy Doyle, CEO Kanada Jetlines.

"We appreciate banget gaweyan lan rajin sing TC liwati kanggo nyetujoni maskapai anyar lan tetep optimistis saindhenging proses. Kita bakal terus mbangun kemitraan strategis karo tujuan, agensi perjalanan, lan bandara nalika mbangun strategi limang taun.

Canada Jetlines bakal nawakake tarif khusus sing kasedhiya kanggo wektu winates kanggo penerbangan metu saka hub lelungan ing Bandara Internasional Toronto Pearson (YYZ) menyang tujuan domestik Moncton, NB (YQM) lan Winnipeg, MB (YWG).

Tiket didol miturut pengecualian saka aplikasi bagean 59 saka Undhang-undhang Transportasi Kanada. Pengecualian iki ngidini Canada Jetlines adol tiket kanggo lelungan udhara sadurunge ditanggepi lisensi.

Layanan udhara Canada Jetlines tundhuk karo persetujuan Agensi Transportasi Kanada, lan kabeh calon penumpang bakal dilaporake, sadurunge reservasi digawe utawa ditanggepi tiket, yen layanan udhara tundhuk persetujuan Agensi Transportasi Kanada.

Canada Jetlines minangka operator udhara fokus luang kanthi modal sing apik, nggunakake armada pesawat Airbus 320 sing saya tambah akeh sing diluncurake ing musim panas 2022, miturut persetujuan Transport Canada. Maskapai udhara digawe kanggo nyedhiyakake pilihan liburan sing regane lan pilihan lelungan sing trep kanggo mabur menyang tujuan luang sing apik ing Kanada, AS, Kuba, Jamaika, St. Lucia, Antigua, Bahama, lan negara Karibia liyane. Canada Jetlines bakal nyedhiyakake paket liburan sing nyenengake menyang tujuan Kanada sing apik lan ngluwihi liwat kemitraan sing kuat karo bandara, CVB, entitas pariwisata, hotel, merek perhotelan, lan atraksi. Kanthi proyeksi pertumbuhan 15 pesawat ing taun 2025, Canada Jetlines duwe tujuan kanggo nawakake ekonomi operasi paling apik ing kelas, kenyamanan pelanggan lan teknologi fly-by-wire, nyedhiyakake pengalaman tamu sing luwih dhuwur saka titik sentuhan pertama. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...