Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Tujuan Warta Pamrentah Health News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Kanada ngluwihi aturan entri saiki kanggo lelungan manca

Kanada ngluwihi aturan entri saiki kanggo lelungan manca
Kanada ngluwihi aturan entri saiki kanggo lelungan manca
ditulis dening Harry Johnson

Keperluan kanggo wong sing lelungan sing teka ing Kanada dijangkepi bakal ditrapake nganti paling ora tanggal 30 September 2022

Kanggo mbantu supaya wong ing Kanada aman, Pamrentah Kanada nindakake langkah-langkah tapel wates kanggo nyuda risiko impor lan transmisi COVID-19 lan varian anyar ing Kanada sing ana gandhengane karo lelungan internasional.

Dina iki, Pamrentah Kanada ngumumake nglanjutake langkah-langkah tapel wates saiki kanggo para wisatawan sing mlebu ing Kanada. Keperluan kanggo wong sing lelungan sing teka ing Kanada dijangkepi bakal ditrapake nganti paling ora tanggal 30 September 2022.

Kajaba iku, ngaso tes acak wajib bakal diterusake ing kabeh bandara nganti pertengahan Juli, kanggo para wisatawan sing wis divaksinasi kanthi lengkap. Jeda kasebut ditindakake tanggal 11 Juni 2022 lan ngidini bandara fokus kanggo nyepetake operasi, dene Pamrentah Kanada maju kanthi rencana tes COVID-19 kanggo para wisatawan udara ing njaba bandara kanggo milih toko panyedhiya tes, apotek, utawa kanthi janjian virtual. Pengujian acak wajib terus ing titik mlebu wates darat, tanpa owah-owahan. Pelancong sing ora nduweni kualifikasi divaksinasi kanthi lengkap, kajaba dibebasake, bakal terus tes ing Dina 1 lan Dina 8 karantina 14 dina.

Tes pindah ing njaba bandara bakal ngidini Canada kanggo nyetel volume lelungan tambah nalika isih bisa ngawasi lan cepet nanggapi varian anyar saka badhan, utawa owah-owahan ing kahanan epidemiological. Tes tapel wates minangka alat penting kanggo deteksi lan ngawasi COVID-19 ing Kanada lan penting kanggo mbantu kita alon nyebarake virus. Data saka program uji coba digunakake kanggo ngerti tingkat saiki lan tren impor COVID-19 menyang Kanada. Tes tapel wates uga ngidini deteksi lan identifikasi varian keprihatinan COVID-19 anyar sing bisa nyebabake risiko kesehatan lan safety wong Kanada. Kajaba iku, data iki wis lan terus ngandhani Pamrentah Kanada babagan langkah-langkah tapel wates sing aman.

Kabeh lelungan kudu terus nggunakake ArriveCAN (aplikasi seluler utawa situs web gratis) kanggo nyedhiyakake informasi perjalanan wajib sajrone 72 jam sadurunge tekan ing Kanada, lan / utawa sadurunge numpak kapal pesiar sing dituju menyang Kanada, kanthi sawetara pangecualian. Upaya tambahan ditindakake kanggo ningkatake kepatuhan karo ArriveCAN, sing wis luwih saka 95% kanggo lelungan sing teka kanthi gabungan darat lan udara.

Quotes

"Nalika pindhah menyang fase sabanjure tanggapan COVID-19, penting kanggo eling yen pandemi durung rampung. Kita kudu terus nindakake kabeh sing bisa kanggo njaga awake dhewe lan wong liya saka virus kasebut. Penting uga kanggo individu supaya tetep anyar karo vaksinasi sing disaranake kanggo mesthekake yen dheweke dilindhungi kanthi cukup saka infeksi, panularan, lan komplikasi sing abot. Kaya sing wis dakkandhakake, langkah-langkah tapel wates Kanada bakal tetep fleksibel lan bisa adaptasi, dipandu dening ilmu lan kawicaksanan.

Jean-Yves Duclos sing dihormati

Menteri Kesehatan

"Pengumuman dina iki ora bisa ditindakake tanpa upaya terus-terusan warga Kanada kanggo vaksinasi, nganggo topeng, lan nuruti saran kesehatan masarakat nalika lelungan. Komitmen Pamrentah kita mesthi bakal nglindhungi penumpang, karyawan, lan komunitase saka pengaruh COVID-19, lan tetep sistem transportasi kita kuwat, efisien, lan tahan kanggo jangka panjang.

Ingkang Sinuhun Omar Alghabra

Menteri Perhubungan

"Pamrentah kita nandur modal banget kanggo ngembangake ekonomi pengunjung, lan ekonomi Kanada sacara sakabehe. Saka reputasi kita minangka tujuan lelungan sing aman nganti atraksi kelas donya lan ruang terbuka sing wiyar, Kanada duwe kabeh lan kita siyap nampani maneh turis domestik lan internasional, nalika ngutamakake safety lan kesejahteraan. Kita bakal terus kerja sama karo kabeh pesenan pemerintah lan mitra kanggo nyuda gesekan ing sistem perjalanan lan njamin pengalaman perjalanan sing ora bisa dilalekake kanggo kabeh.

Randy Boissonnault

Menteri Pariwisata lan Menteri Keuangan

"Kesehatan lan kaslametan warga Kanada minangka prioritas utama pamrentah kita. Ing wektu sing padha, kita bakal terus nambah sumber daya kanggo mesthekake yen lelungan lan perdagangan bisa terus obah - lan aku utamané pengin matur nuwun marang karyawan Kanada Border Services Agency kanggo karya tanpa kesel. Kita mesthi tumindak kanggo ngamanake wates lan nglindhungi komunitas kita, amarga iku sing dikarepake wong Kanada.

Marco EL Mendicino

Menteri Keamanan Umum

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...