Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kanada: Ora ana tes COVID-19 sadurunge mlebu kanggo pengunjung sing wis divaksinasi

Kanada: Ora ana tes COVID-19 sadurunge mlebu kanggo pengunjung sing wis divaksinasi

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.