Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Pelayaran Warta Pamrentah Luxury News wong tanggung jawab Keslametan Sustainable Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Kanada ngluncurake langkah-langkah lingkungan anyar kanggo kapal pesiar

Kanada ngluncurake langkah-langkah lingkungan anyar kanggo kapal pesiar
Kanada ngluncurake langkah-langkah lingkungan anyar kanggo kapal pesiar
ditulis dening Harry Johnson

Kapal pesiar minangka bagéyan penting ing sektor pariwisata domestik Kanada. Nalika Kanada nampani kapal pesiar bali menyang perairane, Pamrentah Kanada, kanthi koordinasi karo industri, ngumumake langkah-langkah lingkungan anyar kanggo kapal pesiar ing perairan Kanada sing ngluwihi standar internasional.

Kanggo musim 2022, operator pelayaran bakal ngetrapake langkah-langkah lingkungan sing luwih ketat babagan greywater lan blackwater. Greywater ditetepake minangka saluran banyu saka sink, mesin umbah-umbah, bathtub, pancuran, utawa mesin cuci piring lan banyu ireng ditetepake minangka banyu limbah saka jedhing lan jamban.

Langkah-langkah kasebut kalebu:

  • Larangan mbuwang banyu abu-abu lan banyu ireng sing diolah sajrone telung mil laut saka pesisir sing bisa ditrapake sacara geografis;
  • Nambani greywater bebarengan karo blackwater sadurunge dibuwang antarane telung lan rolas mil nautical saka dharat kanggo ombone paling bisa;
  • Nguatake perawatan banyu ireng antarane telung lan rolas mil laut saka pesisir nggunakake piranti perawatan sing disetujoni; lan
  • Nglaporake menyang Transport Canada tundhuk karo langkah-langkah kasebut amarga ana hubungane karo pembuangan sing ditindakake ing perairan Kanada.

Langkah-langkah kasebut bakal nglindhungi segara lan lingkungan segara Kanada lan bakal ndhukung karya sing ditindakake kanggo ngreksa 25 persen segara Kanada ing taun 2025 lan 30 persen ing taun 2030.  

Pamrentah Kanada ngrancang nggawe owah-owahan kasebut kanthi permanen liwat peraturan, lan ngormati kekarepan industri kapal pesiar kanggo ngupayakake langkah-langkah kasebut kanggo sementara.

Sadurunge musim kapal pesiar 2022, Transport Canada tetep fokus kanggo njaga penumpang lan lingkungan sing aman, uga promosi pariwisata lan nambah ekonomi.

"Kapal pesiar minangka bagean penting ing sektor ekonomi lan pariwisata kita, lan nalika Kanada nyiapake kanggo nampani dheweke bali menyang banyu ing wulan iki, kita setya nggarap mitra industri kanggo ngetrapake langkah-langkah anyar iki kanggo njamin bali luwih aman lan luwih resik. kanggo lingkungan kita,” ujare Yang Mulia Omar Alghabra, Menteri Perhubungan.

"Perlindhungan segara lan ekosistem minangka prioritas utama kanggo pamrentah kita. Kanthi langkah-langkah anyar iki kanggo ngatasi polusi kapal pesiar, bagean penting ing sektor pariwisata kita saiki bisa nggambar dalan sing luwih resik liwat perairan pesisir Kanada sing spektakuler, "ujare Honorable Joyce Murray, Menteri Perikanan, Samudra lan Pengawal Pantai Kanada.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar