Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Sustainable Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Trending USA

Cara anyar kanggo mabur: American Airlines ngganti pesawat nganggo bus

Cara anyar kanggo mabur: American Airlines ngganti pesawat nganggo bus
Cara anyar kanggo mabur: American Airlines ngganti pesawat nganggo bus
ditulis dening Harry Johnson

Amarga maskapai ing saindenging AS nyuda jumlah penerbangan kanthi drastis, kekurangan pilot lan biaya bahan bakar mundhak, American Airlines ngumumake yen wis kerja sama karo perusahaan bis Landline kanggo nerusake layanan ing tujuan sing mabur sadurunge COVID-19 global. pandemi, uga mbukak "rute" anyar.

Landline wis nggawe kemitraan karo United Airlines kanggo nglayani sawetara tujuan ski ing Colorado, lan karo Sun Country Airlines ing Minnesota.

American Airlines sadurunge mabur menyang Bandara Lehigh Valley (ABE) cedhak Allentown, PA, nanging nundha penerbangan kasebut ing Mei 2020.

Saiki, maskapai kasebut nyoba bus minangka alternatif kanggo pesawat, kanthi faktor lingkungan, biaya bahan bakar, lan kekurangan pilot minangka alesan.

Wiwit tanggal 3 Juni, penumpang kudu bisa numpak bis Landline kanthi livery AA saka bandara Philadelphia, Pennsylvania (PHL) menyang Bandara Lehigh Valley (ABE) cedhak Allentown, watara 70 mil liwat dalan.

American Airlines uga bakal kurban layanan padha kanggo penumpang bound kanggo bandara Atlantic City (ACY) ing New Jersey, kadohan saka bab 56 mil. Durung mabur menyang ACY sadurunge - sing sadurunge US Airways nindakake nanging ngeculake layanan kasebut ing taun 2003. Lompat cendhak ora dianggep nguntungake amarga ekonomi bahan bakar jet cilik.

Layanan anyar sing direncanakake dening American Airlines bakal ngenalake para penumpang kanthi aman ing Atlantic City utawa Allentown lan dikirim langsung menyang gapura ing Philadelphia.

Konsep lelungan anyar AA katon banget model sawise sambungan 'bus-as-flight' United Airlines menyang bandara Newark Liberty (EWR) ing New Jersey, 78 mil adoh. 

Landline, perusahaan bis sing dikontrak American Airlines ngiklanake: "Nggawe luwih akeh perjalanan dadi bagian sing gampang kanthi kerja sama karo maskapai lan TSA kanggo nggawa bandara menyang sampeyan," lan nggawe bis minangka irit bahan bakar lan ijo. Padha banget biaya-efektif kanggo tujuan ing 200 mil, lan "nyuda emisi karbon saka pesawat regional dening 80 utawa 90 persen dina iki," ngandika Landline.

Flyers Nanging ora ndeleng pamindhahan AA minangka penak tambahan, pointing metu sing layanan anyar 'mbutuhake mung anggere nyopir.'

Miturut sawetara komentar umum, rel kacepetan dhuwur bisa dadi pilihan sing luwih apik, nanging nalika AS duwe jaringan dalan sing akeh, nanging ora duwe infrastruktur rel penumpang ing Eropa utawa Asia.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...