Cargojet lan Mitra Utara Kanada kanggo Penerbangan Arktik Kanada

Cargojet lan Mitra Utara Kanada kanggo Penerbangan Arktik Kanada
Cargojet lan Mitra Utara Kanada kanggo Penerbangan Arktik Kanada
ditulis dening Harry Johnson

Cargojet lan Canadian North duwe komitmen bebarengan kanggo ningkataké wutah ing wilayah Arktik Kanada.

<

Cargojet lan Canadian North, loro perusahaan Kanada ing industri kargo udara, wis ngumumake kemitraan kargo sing ditingkatake kanthi tujuan ningkatake layanan ing wilayah Arktik Kanada. Pembaruan kemitraan iki nguatake hubungan 20 taun sing wis suwe lan ningkatake tujuan bebarengan kanggo nyambungake lan menehi pitulungan kanggo komunitas terpencil ing sisih lor.

Kolaborasi sing ditingkatake nuduhake peningkatan kapasitas kargo, nggambarake tumindak strategis sing ditindakake Kargojet lan Kanada Utara kanggo ngrampungake panjaluk sing saya mundhak ing wilayah Arktik Kanada. Ekspansi iki bakal nggampangake kiriman sing luwih kerep lan lancar, njamin kasedhiyan pasokan penting kanggo komunitas sing adoh lan lor ing Arktik Kanada.

Cargojet bakal duwe hak eksklusif kanggo nangani kiriman kargo udara saka Winnipeg lan Ottawa menyang Iqaluit minangka bagéan saka kemitraan sing dianyari. Canadian North bakal njaga peran ing ngirim kargo udhara saindhenging Arktik Canadian. Persetujuan iki luwih ndhukung prasetya Canadian North kanggo ngembangaken layanan ing Arktik, minangka bukti plans kanggo pindho ukuran fasilitas kargo ing Ottawa ing 2026. fasilitas serves minangka gateway wigati kanggo komunitas Inuit ing wilayah.

Shelly De Caria, Presiden lan CEO saka Kanada Utara, nandheske pentinge njunjung lan ningkatake hubungan, utamane ing konteks ngladeni komunitas kita. Kanthi nggunakake kawruh khusus Cargojet, kita ngupayakake luwih nggabungake kabisan, supaya pangiriman pranata penting sing luwih cepet lan bisa dipercaya kanggo komunitas lor kita. Kolaborasi iki ora mung nuwuhake kesempatan wutah kanggo bisnis lokal nanging uga njamin aksesibilitas barang-barang penting kanggo wong sing manggon ing sisih lor.

Dr. Ajay K. Virmani, Presiden lan CEO Cargojet, nyatakake yen Cargojet wis dadi panyedhiya layanan kargo udara sing dipercaya kanggo Iqaluit kanggo Kanada Utara lan para pelanggan. Dheweke nyorot rekor Cargojet babagan ketepatan wektu lan ketergantungan, njamin manawa barang-barang penting bakal dikirim kanthi jadwal menyang wong Nunavut. Dr. Virmani nyimpulake kanthi nyatakake rasa seneng nggawe komitmen jangka panjang anyar karo Kanada Utara minangka mitra.

Cargojet lan Canadian North duwe komitmen bebarengan kanggo ningkataké wutah ing wilayah Arktik Kanada. Kemitraan kasebut fokus kanggo ningkatake kualitas urip kanggo komunitas Inuit liwat sistem transportasi kargo sing luwih apik lan bisa dipercaya.

APA sing kudu dijupuk saka ARTIKEL INI:

  • The enhanced collaboration represents a significant boost in cargo capacity, reflecting the strategic actions taken by Cargojet and Canadian North to cater to the escalating demands in Canada’s Arctic region.
  • Cargojet and Canadian North, two Canadian companies in the air cargo industry, have announced an enhanced cargo partnership with the goal of improving service in Canada’s Arctic region.
  • This agreement further supports Canadian North’s commitment to expanding its services in the Arctic, as evidenced by its plans to double the size of its cargo facility in Ottawa by 2026.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...