Bahamas Pelayaran Warta cepet

Carnival Cruise Line break lemah ing port cruise anyar ing Grand Bahama Island

Pejabat Pamrentah Bahama lan Eksekutif Jalur Pelayaran Karnaval kumpul ing Kamis, 12 Mei 2022 kanggo upacara groundbreaking kanggo pelabuhan pelayaran anyar Carnival $ 200 yuta ing Freeport, Grand Bahama sing para pejabat ngarepake bakal menehi urip pariwisata anyar menyang ekonomi kutha nomer loro ing negara Bahama.  

"Kanthi wiwitan proyek Karnaval iki, Grand Bahama saiki ing sisih luwih saka sik njongko potensial ekonomi bener,"Said Hon. Philip Davis, Perdhana Mentri Bahama, nalika ngandika ing upacara. "Investasi iki bakal nyedhiyakake proyek sing dibutuhake nanging uga menehi tandha pangarep-arep anyar kanggo pemulihan pulo kasebut."

The Hon. I. Chester Cooper, Wakil Perdana Menteri Bahamas lan Menteri Pariwisata, Investasi & Penerbangan ndeleng proyek anyar minangka pembangunan sing bakal dadi norma ing Grand Bahama Island. "Kita yakin manawa kasenengan apa sing kedadeyan ing Grand Bahama bakal nular," ujare. "Pelabuhan cruise minangka bagéyan integral saka rencana kita kanggo mulihake Grand Bahama kanggo ekonomi urip,"Said Mentri Cooper. "Karnaval bakal duwe peran penting kanggo ngrangsang ekonomi kita lan menehi cahya ing Grand Bahama minangka tujuan rejuvenated lan utama ing negara lan wilayah kasebut."

Konstruksi Pelabuhan Kapal Pesiar Grand Bahama Carnival dikira bakal rampung ing November 2024. Sawise rampung, pelabuhan pesiar anyar bakal bisa nampung kapal pesiar paling gedhe ing armada Carnival. Kapal pesiar kelas Excel kayata kapal Mardi Gras 5,282 penumpang Carnival, Celebration sing bakal berlayar ing pungkasan taun iki lan Jubilee sing bakal lelungan perdana ing 2023.

Liyane nekani groundbreaking kalebu Hon. Ginger Moxey, Mentri kanggo Grand Bahama Island lan Sarah St George, Akting Ketua, Grand Bahama Port Authority.

Kandhane Menteri Moxey, "Groundbreaking Karnaval penting kanggo warga Grand Bahama. Pangembangan iki menehi sinyal kesempatan kanggo kreatif, vendor, lan bisnis ukuran cilik lan menengah, lan nggambarake komitmen kita kanggo kolaborasi karo mitra lokal lan internasional kanggo ningkatake pulo kita.

Iki Maret kepungkur, Karnaval nandhani 50 taun transportasi tamu menyang Bahama. Usaha anyar iki, miturut Christine Duffy, Presiden, Carnival Cruise Line minangka conto liyane saka kemitraan langgeng Karnaval karo Bahamas.

"Nalika kita ngrayakake kemitraan 50 taun karo Bahamas, terobosan saiki ing tujuan Grand Bahama anyar sing luar biasa nuduhake kesempatan kanggo kolaborasi karo pamrentah lan warga Grand Bahama - kanggo menehi kontribusi marang ekonomi lokal liwat kesempatan kerja lan bisnis, lan luwih akeh. nggedhekake penawaran pengalaman kanggo para tamu sing bakal duwe pelabuhan anyar sing nyenengake, "ujare Duffy.

Saiki, Carnival Corporation ngoperasikake Putri Cays ing Pulo Eleuthera lan Half Moon Cay, ing Little San Salvador.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar