Karnaval pelayaran pertama ing AS kanggo miwiti maneh kabeh armada

Kaendahan Karnaval

Print Friendly, PDF & Email

Karnaval pelayaran pertama ing AS kanggo miwiti maneh kabeh armada

Karnaval pelayaran pertama ing AS kanggo miwiti maneh kabeh armada

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.