Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pariwisata News Wire Plancongan USA

CCO pisanan dijenengi ing grup hotel $ 3 milyar

Lisa Marchese - gambar duweni saka Northview Hotel Group
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Perusahaan investasi lan operasi hotel pribadi, Northview Hotel Group, dina iki ngumumake janjian Lisa Marchese minangka Chief Commercial Officer (CCO) pisanan perusahaan.

Marchese nggawa 20 taun dodolan perhotelan internasional, pemasaran lan kepemimpinan strategis kanggo peran kasebut. Dheweke bakal tanggung jawab kanggo kabeh strategi penghasilan revenue ing sales, marketing, distribusi lan analytics kanggo properti Northview Hotel Group. 

"Lisa ora bisa dipungkiri minangka salah sawijining pemasar sing paling trampil lan pembangun bisnis strategis ing industri kita," ujare Matt Trevenen, mitra Northview. "Dheweke ngerti manawa merek, pengalaman lan teknologi kudu selaras kanthi sampurna kanggo narik lan njaga staf, tamu lan anggota, uga sukses ing pasar kelas atas lan mewah. Pengalaman dheweke mbangun merek global ora ana tandhingane, lan dheweke bakal langsung mengaruhi rebranding lan peluncuran macem-macem properti.

Marchese bakal melu kabeh titik tutul pengalaman, kalebu hotel Northview, resort, komunitas resort, klub, restoran, spa lan lapangan golf. Dheweke bakal ngawasi analytics lan wawasan saben properti; wutah revenue; pangembangan produk lan pasar; strategi komersial, merek, lan promosi; distribusi lan leladen donya; lan pangenalan lan kasetyan.  

Ing Boca Raton, Marchese bakal main peran aktif ing perusahaan terus rebranding lan transformasi lambang mirunggan disetel ing 200 waterfront hektar ing Florida Kidul.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Ing San Francisco, dheweke bakal ngawasi peluncuran Beacon Grand, A Union Square Hotel (biyen Hotel Sir Francis Drake). Sawise renovasi ekstensif kabeh kamar tamu lan ruang umum, Beacon Grand dijadwalake bakal mbukak maneh ing 1 Juli 2022. Ing Brasada Ranch ing Bend, Oregon, Hotel Resor Top 10 Travel + Leisure ing Kulon, dheweke bakal kerja bareng karo tim pimpinan eksekutif kanggo terus nyaring pengalaman tamu lan anggota.  

Sadurunge Northview Hotel Group, Marchese njabat minangka pangareping pejabat komersial ing Fora, panyedhiya ruang kerja fleksibel premium basis London sing nandheske peran keramahan, kesejahteraan lan layanan ing sektor kantor. Sadurunge, minangka kepala pejabat operasi, dheweke ngluncurake The Cosmopolitan Las Vegas, salah sawijining merek sing paling sukses ing Las Vegas Strip. Marchese banjur gabung karo The Venetian lan The Palazzo Resort and Casino minangka kepala marketing officer, tanggung jawab kanggo merek lan marketing, uga strategi dodolan. Lan ing Witkoff, minangka kepala pejabat komersial, dheweke ngawasi rebrand saka Park Lane sing legendaris ing NYC, pambukaan West Hollywood Edition, lan nggawe Park Santa Monica - proyek omah terobosan. 

"Rekaman pamikiran Northview ing njaba kothak, ngenali sifat unik lan ngembangake pengalaman tamu sing menarik iku luar biasa," ujare Lisa Marchese. "Sing nyegerake nalika platform operasi institusi perusahaan saya maju, ora ana rumus sing nemtokake properti sing bisa digunakake lan ora bisa digunakake. Cara mikir iki kritis amarga industri iki kebak karo reinvention lan inovasi.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...