Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Health News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata Wisata News Wire Plancongan USA

CDC: Pati COVID-19 'overcounted' kanthi 24%

CDC: Pati COVID-19 'overcounted' kanthi 24%
CDC: Pati COVID-19 'overcounted' kanthi 24%
ditulis dening Harry Johnson

Cathetan sikil ing situs web COVID Data Tracker Pusat kanggo Kontrol lan Pencegahan Penyakit (CDC), ngumumake manawa "kesalahan algoritma" nyebabake pati saka virus COVID-19 nganti meh 24%.

Minggu kepungkur, CDC ujar manawa meh seprapat saka kematian koronavirus ing antarane bocah-bocah wis kakehan amarga "kesalahan logika coding," nanging minggu iki agensi kasebut ngakoni manawa kematian sing ana gandhengane karo virus wis overcounted ing kabeh klompok umur.

"Ing tanggal 15 Maret 2022, data babagan kematian disetel sawise ngrampungake kesalahan logika coding. Iki nyebabake nyuda jumlah pati ing kabeh kategori demografi, "waca cathetan sikil CDC.

 Badan kasebut ujar manawa ndandani kesalahan iki ngilangi 72,277 tiwas sing sadurunge dilaporake ing 26 negara, kalebu 416 tiwas pediatrik.

Luwih saka 968,000 wong ing AS wis tiwas saka COVID-19, saben CDC data, kanthi data klompok umur kasedhiya kanggo 784,303 tiwas kasebut. Mung 1,356 wong sing umure kurang saka 18 taun, tegese bocah-bocah mung 0.17% saka kabeh tiwas COVID-19 ing AS sing ana data.  

Sanajan kasunyatane bocah-bocah duwe risiko rawat inap lan pati saka COVID-19 sing luwih murah, masking bocah-bocah sekolah wis dadi masalah kontroversial ing AS. CDC pungkasan wulan kepungkur nyuda tuntunan topeng, nyatakake yen ing wilayah transmisi komunitas 'sedheng' lan 'sedheng' virus, bocah-bocah ora kudu nganggo topeng rai maneh ing sekolah.

Nanging, sing Asosiasi Pendidikan Nasional (NEA) isih ngajak sekolah supaya 'tumindak kanthi ati-ati' lan ora langsung ninggalake langkah-langkah sing cocog. Pejabat ing sawetara negara ora gelem mbukak topeng bocah-bocah, karo Komisioner Kesehatan New York City Ashwin Vasan nyatakake minggu kepungkur manawa masking bocah-bocah bakal dadi kabijakan "ora mesthi". 

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar