Airlines Airport aviation Belize Warta Breaking Travel Caribbean Costa Rica Tujuan El Salvador Warta Pamrentah Guatemala Health Honduras Industri Hospitality Hotel & Resor News Nikaragua Panama wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Keslametan Pariwisata Wisata News Wire Plancongan

Tujuan Amerika Tengah nganyari protokol perjalanan

Tujuan Amerika Tengah nganyari protokol perjalanan
Tujuan Amerika Tengah nganyari protokol perjalanan
ditulis dening Harry Johnson

Nalika lelungan mundhak maneh, peraturan kedatangan lan protokol perjalanan cenderung ganti saka tujuan menyang tujuan.

Ing ngisor iki ringkesan sing dianyari lan lengkap babagan protokol perjalanan kanggo kabeh pitung tujuan ing Amerika Tengah

Belize

-Bandara lan wates tanah mbukak kanggo lelungan.

- Tes PCR negatif wajib ditindakake sajrone 96 jam.
UTAWA:
- Tes Antigen negatif wajib ditindakake sajrone 48 jam.
UTAWA:
-Bukti vaksin, kanthi dosis tunggal (kanggo J&J Janssen) utawa dosis kapindho sing diwenehake paling ora 2 minggu
-Test kasedhiya ing fasilitas bandara ing ragad USD 50.00
- Asuransi kesehatan wajib kanthi jangkoan minimal 50,000 USD kanggo biaya medis lan 2,000 USD kanggo akomodasi. kanthi biaya USD 18.00
- Nyebrang tapel wates Lor lan Kulon mbutuhake tes cepet sing ditindakake dening Kementerian Kesehatan kanthi biaya lelungan. Ora ana tes eksternal sing bakal ditampa.
Jadwal: SEN-JUM 08:00 - 4:00 | SAT-SUN 08:00 am - 12:00 pm
- Anak sing umure luwih saka 12 taun kudu menehi tes negatif. 
- Ora ana karantina sing dibutuhake nalika rawuh.
- Lokasi tes kasedhiya kanggo budhal.

Guatemala

- Bandara lan wates darat mbukak kanggo lelungan.

- Tes PCR utawa Antigen negatif wajib ditindakake sajrone 72 jam.
-Test kasedhiya ing fasilitas bandara ing ragad USD 75.00
UTAWA:
-Bukti vaksin, kanthi dosis siji (kanggo J&J Janssen) utawa dosis kapindho sing diwenehake paling ora 2 minggu sadurunge tanggal tekan.
- Anak sing umure luwih saka 10 taun kudu menehi tes negatif. 
- Ora ana karantina sing dibutuhake nalika rawuh.
-Lokasi tes kasedhiya kanggo budhal.

HONDURAS

- Bandara lan wates darat mbukak kanggo lelungan.

- Tes PCR utawa Antigen negatif wajib ditindakake sajrone 72 jam.
UTAWA:
-Bukti vaksin, kanthi dosis siji (kanggo J&J Janssen) utawa dosis kapindho sing diwenehake paling ora 2 minggu sadurunge tanggal tekan.
- Anak sing umure luwih saka 2 taun kudu menehi tes negatif. 
- Ora ana karantina sing dibutuhake nalika rawuh.
-Lokasi tes kasedhiya kanggo budhal.

EL SALVADOR

-Bandara lan wates tanah mbukak kanggo lelungan.

- Ora ana syarat kanggo mlebu. 
- Ora ana karantina sing dibutuhake nalika rawuh.
-Lokasi tes kasedhiya kanggo budhal.

Nikaragua

-Bandara lan wates tanah mbukak kanggo lelungan.

- Tes PCR negatif wajib ditindakake sajrone 72 jam.
- Ora ana karantina sing dibutuhake nalika rawuh.
-Lokasi tes kasedhiya kanggo budhal ing Managua.

COSTA RICA

-Bandara lan wates tanah mbukak kanggo lelungan.

-Efektif wiwit 1 April: Watesan dicabut kanggo mlebu Costa Rica.
- Asuransi kesehatan wajib kanthi jangkoan minimal 50,000 USD kanggo biaya medis lan 2,000 USD kanggo akomodasi dianjurake nanging ora dibutuhake.
- Ora ana karantina sing dibutuhake nalika rawuh.
-Lokasi tes kasedhiya kanggo budhal.

PANAMA

-Bandara lan wates tanah mbukak kanggo lelungan.

- Tes PCR utawa Antigen negatif wajib ditindakake sajrone 72 jam.
UTAWA:
-Bukti vaksin, kanthi dosis siji (kanggo J&J Janssen) utawa dosis kapindho sing diwenehake paling ora 2 minggu sadurunge tanggal tekan.
-Test kasedhiya ing fasilitas bandara ing ragad USD 50.00
- Ora ana karantina sing dibutuhake nalika rawuh.
- Lokasi tes kasedhiya kanggo budhal.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...