Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Investment Rapat (MICE) News wong tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Pidato CEO Schulte kanggo Fraport AGM Diterbitake luwih dhisik

Pidato CEO Schulte kanggo Fraport AGM diterbitake sadurunge
CEO Fraport AG, Dr. Stefan Schulte - gambar duweni Fraport
ditulis dening Harry Johnson

Dina iki, Fraport AG nerbitake online sadurunge pidato sing bakal diwenehake dening CEO Fraport AG, Dr. Stefan Schulte, ing Rapat Umum Tahunan 2022 sing bakal teka. Iki menehi kesempatan kanggo para pemegang saham kanggo mriksa pidato kasebut sadurunge ngirim pitakonan babagan topik agenda. Pitakonan kudu diajukake tanggal 22 Mei (nganti jam 24:00). Amarga pandemi COVID-19, AGM Fraport bakal dianakake maneh kanthi format mung virtual tanggal 24 Mei 2022, jam 10:00 (CEST). 

Versi tinulis saka wicara lan informasi luwih lengkap babagan Fraport AGM bisa ditemokake kene

Ing dina AGM, kabeh acara bakal kasedhiya liwat livestream (mung ing basa Jerman) ing situs web iki.

Tembung sing diucapake ing dina AGM luwih diutamakake tinimbang sing ditulis. Portal AGM bisa diakses kanthi efektif saiki liwat tautan sing padha, ngidini para pemegang saham lan proxy kanggo ndhaptar lan nggunakake hak pilih.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Niekada nemaniau, kad galiu Buti tokia turtinga po kanggo, kai bandžiau susitvarkyti ir pasirūpinti Savo šeima, žaidžiau loterijoje, nang niekada nepasisekė laimėti, kol nepamačiau komentarų internete, kaip jis padėjo Laimi daug žmonių, po minangka juo netikėjau, nang vis tiek pabandžiau, parašiau senggol žinutę el. paštu po kelių valandų jis atsakė, todėl pasakiau, ko noriu, jis wong patikino sėkmę. jis Taip pat pasakė wong, Ka turėčiau daryti, ir minangka padariau viską, ko jis panjarwa manęs prašė, po kelių valandų jis Dave wong laimingus skaičius ir parodė, kur žaisti, todėl minangka padariau Taip, kaip buvo nurodyta, mano didžiausiai nuostabai laimėjau, € 15 000 000 mln. Esu turtingas ir laimingas, ačiū kunigui salamiui Us pagalbą, dadi tavęs esu niekas. Yen jums reikia jo pagalbos, kad laimėtumėte, galite susisiekti su juo el. paštu [email dilindhungi] ir Tampilan +2348143757229