Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis mobil China News wong Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

China ngetokake lisensi layanan nyopir otonom komersial tanpa awak pisanan

China ngetokake lisensi komersial pisanan kanggo layanan nyopir otonom tanpa awak
China ngetokake lisensi komersial pisanan kanggo layanan nyopir otonom tanpa awak
ditulis dening Harry Johnson

Baidu Intelligent Driving Business Group Solutions ngluncurake riset lan pangembangan nyopir otonom ing 2013 lan saiki, 9 taun sabanjure, kutha Yangquan ing sisih lor. China's Provinsi Shanxi ngetokake lisensi kanggo Baidu kanggo operasi komersial layanan nyopir otonom tanpa awak.

Lisensi ditanggepi kanggo Baidu iku lisensi pisanan saka sawijining jinis ditanggepi ing China.

"Iki tegese pengawas keamanan ora dibutuhake maneh ing kursi pengemudi ing kendaraan otonomi Baidu sing beroperasi ing wilayah sing ditunjuk ing kutha," ujare Nie Yuren, manajer umum Baidu Solusi Grup Bisnis Nyopir Cerdas. Lisensi uga ngidini kanggo koleksi beya, Nie ngandika.

Uga ing dina Jumuah, Taman Apollo kaping lima, basis uji coba kanggo nyopir otonom Baidu lan sistem infrastruktur sing gegandhengan, dibukak ing Yangquan. Iku nderek Beijing, Guangzhou lan Shanghai, lan Wuzhen ing Provinsi Zhejiang.

Baidu, Inc. minangka perusahaan teknologi multinasional Tiongkok khusus kanggo layanan lan produk sing gegandhengan karo Internet lan intelijen buatan, kantor pusat ing Distrik Haidian Beijing. Iki minangka salah sawijining perusahaan AI lan Internet paling gedhe ing saindenging jagad.

Yangquan kuwi sawijining kutha tingkat prefektur ing sisih wétan provinsi Shanxi, Republik Rakyat Tiongkok, wewatesan karo provinsi Hebei ing sisih wétan. Dumunung ing pinggir wétan Loess Plateau lan sisih kulon Pegunungan Taihang, sing dikenal minangka "Rippling Spring" ing jaman kuna.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar