Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Chorus Aviation Inc. milih Dewan Direksi anyar

Chorus Aviation Inc. milih Dewan Direksi anyar
Chorus Aviation Inc. milih Dewan Direksi anyar
ditulis dening Harry Johnson

Chorus Aviation Inc. ngumumake asil pemungutan suara babagan pemilihan direktur ing rapat tahunan virtual pemegang saham sing dianakake tanggal 27 Juni 2022.

Jumlah total saham sing diwakili dening para pemegang saham sing ana ing rapat kasebut lan minangka wakil ing rapat kasebut yaiku 76,678,672 lan makili 37.76% saham Chorus sing ditanggepi lan pinunjul kanthi hak pilih.

Sing duwe nomer saham sing dibutuhake milih kabeh barang bisnis.

Bunder proxy Chorus kasedhiya kanggo 10 calon kanggo Direksi.

Asil rinci saka voting kanggo pemilihan direktur diatur ing ngisor iki.

unggulakeVotes Kanggo% KanggoVotes Ditahan% Ditahan
Karen Cramm76,020,31099.10%688,9620.90%
Gail hamilton76,199,70299.38%478,9700.62%
R Stephen Hanas76,174,89299.34%503,7800.66%
Alan Jenkins76,148,76499.31%529,9080.69%
Amos Kazzaz76,207,39899.39%471,2740.61%
David Levenson76,235,51299.42%443,1600.58%
Marie-Lucie Morin68,038,04588.74%8,636,43011.26%
Joseph D. Randell76,257,57099.45%421,1020.55%
Paul Rivet75,968,96399.09%697,9370.91%
Frank Yu76,233,03399.42%445,6390.58%

Kantor pusat ing Halifax, Nova Scotia, Chorus minangka panyedhiya terpadu solusi penerbangan regional, kalebu layanan manajemen aset.

Anak perusahaan utama yaiku: Falko Regional Aircraft, lessor pesawat paling gedhe ing donya lan manajer aset mung fokus ing segmen leasing pesawat regional; Jazz Aviation Kab, siji-sijine panyedhiya layanan udara regional kanggo Air Canada; lan Voyageur Aviation, panyedhiya charter udara khusus, modifikasi pesawat, lan layanan penyediaan komponen kanggo pelanggan penerbangan regional ing saindenging jagad.

Bareng, anak perusahaan Chorus nyedhiyakake layanan dhukungan sing nyakup saben tahap siklus urip pesawat regional, kalebu akuisisi lan leasing pesawat; refurbishment pesawat, engineering, modifikasi, repurposing lan transisi; mabur kontrak; pesawat lan pangopènan komponen, disassembly, lan bagean provisioning.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...