Sindikasi

Pasar Piranti Lunak Kromatografi dikira-kira bakal mundhak ing CAGR sing tetep 7.8%, nganti $ 1.1 Milyar ing taun 2032.

[354 Kaca Laporan] Miturut analisis dening Future Market Insights (FMI), ing pasar piranti lunak kromatografi samesthine bakal regane $ 1.1 milyar ing taun 2032, kanthi CAGR 7.8% sajrone ramalan.

The adopsi piranti lunak kromatografi iku amarga Tambah ing dikarepake kanggo teknik kromatografi ing kegiatan riset lan pangembangan ing sawetara vertikal bisnis. Contone, tambah aturan safety pangan lan nambah fokus ing pharmaceutical R&D nyumbang kanggo nambah kabutuhan kanggo sistem kromatografi lan piranti lunak.

Kabutuhan ngembangaken kanggo piranti lunak kromatografi didhukung dening aktivitas riset farmasi sing saya tambah, prevalensi penyakit sing mbutuhake diagnosis lan tes, lan tambah kuwatir babagan obat-obatan panganan lan safety.

Salajengipun, amarga tambah akeh nggunakake teknik kromatografi kanggo nyinaoni obat-obatan lan kegunaane minangka perawatan, wabah COVID-19 saya mundhak. dikarepake kanggo sistem kromatografi. Akibaté, pasar saham saya mundhak nalika pandemi.

Remdesivir diukur ing plasma getih pasien sing kena infeksi COVID-19 kromatografi cair digabungake karo spektrometri massa, miturut panaliten sing diterbitake ing Juni 2020.

Integrasi lan otomatisasi teknologi sing saya mundhak ing R&D farmasi, forensik, lan tes lingkungan gumantung ing sistem kromatografi lan piranti lunak kanggo ningkatake efisiensi lan efektifitas.

Ekspansi pasar didhukung dening panggunaan piranti lunak analitis kanggo ngoptimalake otomatisasi laboratorium lan pangembangan piranti lunak sing bisa dingerteni lan antarmuka sing bisa diatur kanggo akurasi lan produktivitas sing dhuwur.

Ing lack of kru laboratorium trampil kanggo piranti lunak kromatografi nangani, ing tangan liyane, bisa duwe impact negatif ing wutah pasar.

Kanggo tetep ndhisiki pesaing sampeyan, njaluk conto - https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-14319

Amarga kabeh faktor sing kasebut ing ndhuwur, pasar piranti lunak kromatografi samesthine bakal tekan $ 790 Mn ing taun 2028.

Key Takeaways:

  • Ing 2020, Integrasi piranti lunak kromatografi kategori mimpin pasar, accounting kanggo 76.5% saka total revenue.
  • Ing taun 2020, sektor piranti lunak berbasis web lan awan mimpin pasar, kanthi 72.1% saka total revenue.
  • The segmen industri farmasi ndominasi pasar ing 2020, nyatakake 33.4% saka total dodolan.
  • Amerika Utara ndominasi pasar ing taun 2020, kanthi 49.1% saka total dodolan. Peningkatan panggunaan teknologi ing tes laboratorium lan kabijakan sing ningkatake penyebaran teknologi kasebut kanggo njamin asil sing dipercaya bisa digandhengake karo kenaikan pasar.

Lansekap Lansekap:

Agilent Technologies, Waters Corporation, Bruker Corporation, Axel Semrau, Shimadzu Corporation, Gilson Inc., lan Thermo Fisher Scientific Inc. minangka peserta utama ing pasar piranti lunak kromatografi. 

Kanggo nggedhekake panggabungan revenue lan ngundhakake pertumbuhan perusahaan, para peserta pasar utama ngetrapake formulasi strategis kayata integrasi maju, pangembangan produk anyar, ekspansi geografis, lan kolaborasi riset.

Perkembangan Paling Anyar ing Pasar Piranti Lunak Kromatografi:

  • FDA bakal nambah Waters Corporation Empower Piranti Lunak Data Kromatografi (CDS) kanggo mbantu laboratorium pengujian produk medis ing limang laboratorium sains lapangan ing Januari 2022. Penyebaran iki bakal nguatake lini produk perusahaan lan nglengkapi sistem data kromatografiportofolio produk unik, mbukak kesempatan pasar anyar kanggo ngrancang solusi sing efektif banget kanggo entuk, ngolah, lan nglaporake data saka macem-macem instrumen pangukuran.
  • Agilent Technologies ngrilis versi anyar program data kromatografi ing Agustus 2018 sing ngidini laboratorium ngunggah dokumen ing Allotrope Data Format (ADF), standar maju sing dikembangake dening klompok perusahaan farmasi. Perusahaan entuk kauntungan kompetitif lan nguatake posisi pasar amarga tumindak strategis iki.

Entuk Laporan sing Digawe Selaras kanggo Cocog karo Kebutuhan Sampeyan, Takon saka Pakar Riset Pasar - https://www.futuremarketinsights.com/ask-question/rep-gb-14319

Lapisan Key

Miturut Jinis Piranti:

Miturut Jinis Penyebaran:

  • On-premise
  • Web basis
  • Dumunung ing awan

Miturut Aplikasi:

  • Industri Farmasi
  • Tes Lingkungan
  • Tes Forensik
  • Industri Pangan & Minuman
  • Others

Dening Pungkasan

  • Perusahaan Farmasi lan Bioteknologi
  • Institut Akademik lan Riset
  • Fasilitas Tes
  • Rumah Sakit/Klinik

Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Matur nuwun kanggo informasi terkenal lan nuduhake proses ing ambane bab testing Product.
    Fasilitas testing produk ing disiplin Electrical lan Electronics, dipun promosiaken dening grup URS, dumunung ing Noida. URS Lab duwe fasilitas tes sing dipasang karo Teknologi Modern. Mangga ngunjungi kita http://www.urs-labs.com situs web kanggo URS Labs lan ngerti babagan Lab Testing Produk liyane.