Sindikasi

Pertumbuhan Pasar Air Jeruk, Statistik, Miturut Aplikasi, Produksi, Pendapatan & Prakiraan Nganti 2027

ditulis dening editor

Global pasar banyu jeruk dijangkepi bakal nggambarake wutah sing kuat ing taun 2020 sanajan ana wabah koronavirus sing nyebar. Nalika watesan kunci duwe panjaluk winates saka sektor layanan panganan, kesempatan sing nguntungake wis muncul kanggo jangka pendek amarga panjaluk minuman fungsional sajrone periode krisis.

Minangka analis Future Market Insights (FMI), panjaluk banyu jeruk bakal tetep kuwat nganti 2028. Wutah bakal didorong dening label sing resik lan tren panganan kesehatan.

Konsumen nuduhake tambah kapentingan ing produk omben-omben label sing alami lan resik, sanajan dheweke pindhah saka omben-omben konvensional kayata minuman berkarbonasi sing manis. Keprigelan sing ana gandhengane karo penyakit gaya urip kayata diabetes lan obesitas nyebabake panjaluk minuman fungsional kalebu banyu jeruk.

Kanggo Golek Contoh Salin Laporan bukak @ https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-12671

Nanging, tuwuhing industri kasebut bisa uga dihalangi dening faktor kayata biaya banyu jeruk sing luwih dhuwur dibandhingake karo omben-omben konvensional, kompetisi saka versi krasan, lan skeptisisme konsumen babagan keuntungan kesehatan saka banyu jeruk. Kajaba iku, fluktuasi asil lan rega woh jeruk amarga faktor lingkungan bisa nyebabake pasar ing taun ngarep.

Laporan pasar dening Future Market Insights wis nyumbang analisis rinci babagan industri, kalebu pengaruh pasar utama. Sawetara takeaways ndhuwur laporan yaiku:

Pasar banyu jeruk wis dikira regane udakara 6.7 milyar ing taun 2020, kanthi wutah tetep ora kena pengaruh wabah covid-19 lan larangan sing relevan ing industri layanan panganan. Produk banyu jeruk premium bakal ngluwihi alternatif ekonomi sajrone ramalan, amarga nambah kualitas bahan, ditambah karo penghasilan sing luwih dhuwur. Kaleng entuk perhatian saka produsen minangka format kemasan sing tambah populer kanggo banyu jeruk. Nanging, botol plastik konvensional bakal tetep dominan nganti 2028 sing didhukung biaya lan keuntungan logistik. Amerika Utara saiki dadi frontrunner ing pasar global, dibantu dening anané pemain pasar sing unggul, lan kesadaran konsumen sing luwih dhuwur. Nanging, Eropa, samesthine bakal ngluwihi Amerika Utara ing pungkasan periode proyeksi, didhukung dening saluran distribusi ritel sing kuat, lan panjaluk minuman fungsional.

Efek Covid-19 ing Pasar Banyu Jeruk

Pasar banyu jeruk samesthine bakal terus munggah, sanajan luwih alon nganti 2020, sanajan ana ancaman wabah koronavirus, nuduhake tingkat wutah 15.2% ing taun 2020. Watesan kunci ing industri layanan panganan wis dadi tantangan utama. manufaktur, mengaruhi dikarepake ing short term.

Ing sisih liya, pasar uga nyekseni sawetara kesempatan wutah sing nguntungake, amarga para konsumen ngupayakake stok panganan, omben-omben, lan barang-barang penting liyane, kanthi fokus sing luwih dhuwur ing panganan lan omben-omben sing fungsional kanggo nguatake fungsi kekebalan sajrone krisis kasebut.

Pasar kemungkinan bakal tuwuh luwih dhuwur ing taun 2021 amarga produsen banyu jeruk nandur modal ing teknologi pangolahan lan kemasan anyar, selaras karo inisiatif kelestarian, lan owah-owahan preferensi konsumen menyang produk label alami lan resik.

Sapa sing Menang?

Ing laporan anyar, Future Market Insights wis nliti strategi bisnis sing digunakake dening produsen utama ing pasar banyu jeruk. Produsen utama ing industri kasebut negesake babagan pangembangan produk lan strategi peluncuran, ngarahake pangembangan portofolio rasa sing luwih gedhe kanggo narik demografi konsumen sing luwih akeh.

Sawetara pemain pasar banyu jeruk paling dhuwur kalebu Danone SA, Nestle SA, The Coca Cola Company, PepsiCo Inc., Suntory Beverages & Food Ltd., Super bock Bebidas, lan Icelandic Water Holdings ehf.

Lapisan Key

Koleksi Product

sumber

  • lemon
  • Orange
  • Jeruk
  • jeruk bali
  • campuran

Format Kemasan

  • Botol Kaca
  • kaleng
  • Botol Plastik
  • liyane

Saluran Distribusi

  • Perdagangan Modern
  • Toko Khusus
  • Toko sing Gampang
  • Pasar Komersial
  • Hotel / Restoran / Bar
  • Pengecer Online
  • Others

Wilayah Wilayah

  • Amerika Utara (AS, Kanada)
  • Amerika Latin (Brazil, Meksiko, Chili, Argentina, lan sisa LATAM)
  • Eropa (Jerman, Inggris, Rusia, Prancis, Italia, Eropa liyane)
  • Japan
  • Asia Pasifik ora kalebu Jepang (China, India, ASEAN, Australia & Selandia Baru, lan sisa APEJ)
  • Timur Tengah & Afrika (Negara GCC, Afrika Kidul, Afrika Lor, sisa MEA)

Tuku Iki [email dilindhungi] https://www.futuremarketinsights.com/checkout/12671

Pitakon Utama sing Wangsulan ing Laporan kasebut

Apa ukuran pasar banyu jeruk?

Pasar banyu jeruk global tekan regane $ 5.8 milyar ing taun 2019. Pasar banyu jeruk dijangkepi nggambarake CAGR 17.1% eksponensial antarane 2020 lan 2028.

Apa pasar paling gedhe kanggo banyu jeruk?

Amerika Utara saiki dadi pasar paling gedhe kanggo banyu jeruk, didorong dening para pemain pasar utama, utamane ing Amerika Serikat.

Apa perusahaan paling dhuwur ing pasar banyu jeruk global?

Danone SA, Nestle SA, Perusahaan Coca Cola, PepsiCo Inc., Suntory Beverages & Food Ltd., Super Bock Bebidas, Icelandic Water Holdings ehf, lan Mountain Valley Spring Company, minangka salah sawijining pemain pasar banyu jeruk sing misuwur.

Sumber apa sing digunakake kanggo ngasilake banyu jeruk?

Produk banyu jeruk umume asale saka woh-wohan kayata lemon, jeruk, jeruk, grapefruits, utawa campuran. Banyu jeruk adhedhasar lemon samesthine bakal nyekseni permintaan sing luwih dhuwur.

Apa format kemasan sing populer kanggo produk banyu jeruk?

Perusahaan ngasilake produk banyu jeruk kanthi 3 jinis kemasan - botol kaca, kaleng, lan botol plastik. Panjaluk banyu jeruk ing botol plastik bakal tetep luwih dhuwur amarga biaya lan mupangat.

About FMI:

Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama intelijen pasar lan layanan konsultasi, kanggo klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, ibukutha finansial global, lan duwe pusat pangiriman ing AS lan India. Laporan riset pasar paling anyar lan analisis industri mbantu bisnis ngarahake tantangan lan njupuk keputusan kritis kanthi percaya diri lan kajelasan sajrone kompetisi sing angel. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi nyedhiyakake wawasan sing bisa ditindakake sing bisa nyebabake pertumbuhan berkelanjutan. Tim analis sing dipimpin ahli ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien nyiapake kabutuhan konsumen sing bakal berkembang.

Hubungi kita:                                                      

Wawasan Pasar Mbesuk
No Unit: Menara Emas AU-01-H (AU), No Plot: JLT-PH1-I3A,
Menara Danau Jumeirah, Dubai,
Uni Emirat Arab
Kanggo Entuk Penjualan: [email dilindhungi]

Link sumber

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar