Airlines Airport negara | wilayah Jerman News Pariwisata USA

Penerbangan nonstop Condor anyar saka Frankfurt menyang Phoenix lan Portland

Condor
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Mandheg sadurunge pandemi lan diterusake wiwit tanggal 21 Mei yaiku penerbangan non-stop CONDOR German Airlines saka Frankfurt menyang Bandara Phoenix Sky Harbour ing Arizona, AS.

Scottdale, ara-ara samun, prahu, Grand Canyon, lan Sedona saiki mung penerbangan non-stop adoh saka Jerman.

Pas wektune kanggo samesthine sibuk mangsa liburan mangsa Condor layanan dijadwal saben ana lan ana kanggo Grand Canyon State.

Condor Boeing 767-300 nawakake kursi ing telung kelas: Ekonomi, Ekonomi Premium, lan Kelas Bisnis.

 Rong dina kepungkur, tanggal 13 Mei CONDOR uga nerusake penerbangan saka Frankfurt menyang Portland, Oregon.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Condor bakal nawakake sambungan maneh saben minggu menyang Portland. Tekan sing dijadwalake ing panggonan sing dituju yaiku jam 17:10 wektu lokal sadurunge pesawat bali DE2091 menyang Jerman mabur maneh jam 19:00. Wiwit saiki, tamu bakal duwe kesempatan maneh kanggo mabur non-stop saka Frankfurt menyang Portland ing dina Selasa, Jum'at, lan Minggu. Pesawat kasebut uga dilakokno nganggo B767 ing konfigurasi telung kelas.

Condor, kanthi sah minangka Condor Flugdienst GmbH lan gaya minangka Condor, minangka maskapai charter Jerman sing diadegake ing taun 1955 kanthi Bandara Frankfurt dadi pangkalan utama.

 Saben taun, luwih saka sangang yuta tamu mabur karo Condor saka sangang bandara paling gedhe ing Jerman, saka Zurich ing Swiss lan Wina ing Austria kanggo watara 90 tujuan ing Eropah, Afrika lan Amerika Utara. Condor ngoperasikake armada luwih saka 50 pesawat, sing dikelola dening operasi pangopènan perusahaan dhewe, Condor Technik GmbH, miturut standar safety paling dhuwur ing lokasi Frankfurt lan Dusseldorf.

Ing musim semi 2022, operator liburan paling populer ing Jerman ngumumake identitas merek anyar: Condor minangka liburan lan liburan yaiku belang.

Inspirasi saka payung, andhuk adus, lan kursi pantai, Condor saiki nganggo loreng ing limang warna. Iki kanthi jelas nuduhake pangembangan saka maskapai liburan dadi merek liburan sing unik lan ora jelas. Desain anyar diumumake karo A330neo pisanan, sing bakal njupuk kanggo Condor ing musim gugur 2022. Minangka pelanggan peluncuran Jerman, Condor bakal mabur 16 pesawat jarak jauh A330neo. Thanks kanggo teknologi paling canggih lan efisiensi maksimal, pesawat 2 liter generasi paling anyar minangka pelari ngarep Eropa kanthi 2.1 liter saben penumpang saben 100 kilometer lan kenyamanan pelanggan maksimal.

Source: kondor.com

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...