Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Asosiasi Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Tujuan Industri Hospitality Hotel & Resor Hak-hak manungsa LGBTQ News wong tanggung jawab Pernikahan Romantis Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan USA

Connecticut dadi negara Mitra Global IGLTA pisanan

Connecticut dadi negara Mitra Global IGLTA pisanan
Connecticut dadi negara Mitra Global IGLTA pisanan
ditulis dening Harry Johnson

Asosiasi Wisata LGBTQ+ Internasional dina iki ngumumake kemitraan global karo Kantor Pariwisata Connecticut, kantor pariwisata negara pisanan sing gabung karo IGLTA ing tingkat Mitra Global. Minangka Mitra Global, Connecticut bakal dipanggonke bebarengan karo tujuan lan merek global paling dhuwur sing setya ndhukung dhukungan LGBTQ + lelungan sing sambutan.

"Connecticut wis suwe mimpin negara babagan masalah kritis sing diadhepi komunitas LGBTQ +, lan mulane aku bangga banget yen kita minangka negara pertama sing gabung karo IGLTA minangka Mitra Global lan nandheske kanggo lelungan LGBTQ + ing AS lan luar negeri yen dheweke wis sambutan lan dirayakake ing Connecticut, "ujare Gubernur Ned Lamont. "Saben wong duwe hak dadi awake dhewe, bebas saka diskriminasi, rasa wedi, lan prasangka, lan kita setya nuduhake nilai kasebut karo kabeh sing manggon, kerja, lan main ing Connecticut."

Kantor Pariwisata Connecticut utawa CTvisit bubar ngluncurake kampanye multi-yuta dolar anyar kanthi judhul "Temokake Getaran Sampeyan," sing nyorot budaya Connecticut sing sregep, kalebu komunitas LGBTQ + lan ngrayakake bisnis lan acara pariwisata. Situs web pariwisata negara sing mentas dianyari, www.CTvisit.com, nduweni fitur citra lan isi sing inklusif ing saindhenging, lan saiki, fitur a bagean LGBTQ+ sing bakal urip ing homepage ing saindhenging taun. Kajaba iku, CTvisit bakal melu perayaan LGBTQ + ing Connecticut lan negara tetanggan ing saindhenging taun.

"We lagi seneng lan diajeni kanggo nggabungake IGLTA ing misi maju LGBTQ + travel,"Noelle P. Stevenson, direktur Connecticut Kantor Pariwisata, ngandika. "Komunitas LGBTQ + mesthi dadi bagean integral saka serat Connecticut lan industri pariwisata negara, lan kita bakal nggawe pesen kasebut ing ngarep lan tengah kabeh taun ing kabeh sing ditindakake."

Antarane sumber daya sing kasedhiya ing CTvisit.com yaiku dhaptar luwih saka 25 perayaan Sasi Pride, uga acara ing saindhenging taun kalebu festival film, pagelaran seret, pertunjukan komedi lan konser paduan suara, pilihan hiburan malam, bisnis sing diduweni lan dioperasikake LGBTQ +, restoran lan hotel, lan ewu gagasan liyane kanggo individu, pasangan lan kulawarga padha.

"Kita bangga banget nampa Kantor Pariwisata Connecticut minangka Mitra Global paling anyar," ujare Presiden / CEO IGLTA John Tanzella. "Suwi dianggep minangka salah sawijining negara AS sing paling kalebu LGBTQ + amarga undang-undang sing progresif, Connecticut ngemas macem-macem pilihan pemandangan, pengalaman kuliner, lan kegiatan ruangan dadi tujuan sing kompak. Kita ngarepake ngenalake luwih akeh komunitas lelungan global menyang negara New England sing sregep lan sugih budaya iki. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...