Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta cepet USA

Conrad Los Angeles Mbukak Dina

Hilton ngembangake portofolio California karo hotel Golden State pisanan Conrad Hotels & Resorts dumunung ing The Grand LA ing pusat kutha Los Angeles

Dina iki, Hilton ngumumake pembukaan Conrad Los Angeles sing paling diantisipasi, minangka properti California pisanan kanggo Conrad Hotels & Resorts, salah siji saka telung merek hotel mewah Hilton. Dumunung ing Grand LA, perusahaan sing gegandhengan karo tujuan paling anyar kanggo blanja, mangan, hiburan lan papan utama kanggo manggon ing pusat kutha Los Angeles, hotel 305 kamar bakal nyemplungake para tamu ing energi dinamis sing ngisi koridor budaya kutha. Dirancang dening arsitek legendaris Frank Gehry kanthi desain interior saka Tara Bernerd & Partners sing misuwur ing donya, Conrad Los Angeles kontemporer dadi omah kanggo rong konsep panganan lan omben-omben saka Chef José Andrés lan ThinkFoodGroup, Conrad Spa Los Angeles sing canggih lan pemandangan sing ora ana tandhingane. lan cedhak karo sawetara panggonan budaya paling misuwur ing kutha kalebu Walt Disney Concert Hall.

"We are bungah kanggo nggedhekake ngarsane Hilton West Coast karo debut saka Conrad Hotels & Resorts property pisanan ing California, salah siji saka pasar paling gedhé kita ing AS. Perkembangan pembangunan Angeles lan kita ngarep-arep menehi tamu pengalaman keramahan mewah sing ora ana tandhingane ing tujuan sing dikarepake iki, "ujare Danny Hughes, wakil presiden eksekutif lan presiden, Americas, Hilton.

"Minangka properti unggulan Conrad Hotels & Resorts West Coast, Conrad Los Angeles ngemot semangat kendel, inovatif lan wirausaha merek kasebut. Hotel mewah nambahake jejak merek sing kalebu bukaan anyar ing Las Vegas, Tulum, Sardinia lan Nashville. Kaya kabeh properti ing portofolio kita, tamu ing Conrad Los Angeles bisa nyana desain kontemporer lan canggih, ditresnani kuliner nyengsemaken, kurban spa ngédap, koleksi seni curated lan lokasi unbeatable ing pusat budaya kutha, luwih embodying wates Conrad Hotels & Resorts. - pushing esensi sing inspirasi tamu kita global, "ujare Matt Schuyler, chief brand officer, Hilton.

Kuliner Kreatif
Conrad Los Angeles nampani koki lan kamanungsan José Andrés sing menang penghargaan bali menyang Los Angeles kanthi konsep panedhaan asli lan bar koktail sing luwih dhuwur sing nggawe debut saka ThinkFoodGroup.

  • San Laurel, dumunung ing 10-lantai karo views captivating madhep bale konser Disney apik, njupuk sampeyan ing demo saka roso sing nemokake werna ing Spanyol nanging njupuk isyarat saka California dening nyorot seger, úa lokal saka Golden State. Breakfast lan nedha bengi bakal kasedhiya ing San Laurel lan menu highlights kalebu Bone-in Wagyu Ribeye; Romaine panggang karo Manchego Espuma; lan Panggang Celeriac Carpaccio.
  • Mung ing seberang San Laurel ing teras ruangan Banyu Urip, Conrad Los Angeles 'Restoran rooftop elegan ngendi Andrés ndadekake Latin lan Asia roso mingle ing menu kaya gampang mangan bebarengan liwat piring bebarengan lan sumilir koktail ing kamar panedhaan mbukak-online karo nyapu panorama kutha. Sorotan menu kalebu Txule Ribeye Burger; Handrolls DIY; lan Piña Borracha.
  • Ing dek gendheng properti, nikmati Cahya hawa, Deck blumbang nawakake menu sregep saka cokotan genggem, koktail kreatif lan views nggumunke saka DTLA. Item menu sing bisa dienggo bareng kalebu Tiki Punch Bowls, Tusuk Bakar lan Push Pops sing digawe omah.
  • Istirahat intim kanggo penggemar kuliner lan koktail, Ketelu, dirancang kanggo ngrameke semangat ara-ara samun lan Samudra Pasifik, nuduhake roh populer lan roso saliyane woh-wohan seger lan sayuran mangsan saka pesisir kulon, inspirasi dening lelungan Jose ing saindhenging donya. Sorotan menu kalebu Tomat Rosette lan Japanese Whisky Milk Punch.

Konsep kuliner Conrad Los Angeles bakal dibukak kanggo reservasi wiwit dina Jumuah, 8 Juli 2022.

"Bukaan Conrad Los Angeles netepake kategori anyar saka Hospitality kemewahan ing downtown LA ngundang lelungan kanggo nyemplungaken piyambak ing seni kelas donya lan panggonan hiburan kaya tau sadurunge,"Sa Rick Vogel, wakil presiden eksekutif, Related Companies. "Apa sampeyan teka saka kutha utawa ing saindenging jagad, Conrad wis menehi pengalaman sing unik, budaya lan kesejahteraan sing menehi perspektif anyar babagan Kutha gedhe."

Desain wani
Kanthi arsitektur visioner Frank Gehry lan desain interior sing diakoni sacara internasional saka Tara Bernerd & Partners, Conrad Los Angeles nganut kreatifitas sing sregep ing pusat kutha LA. Interioré narik inspirasi lan nanggapi kerumitan struktur Gehry sing nggumunake. Njupuk isyarat saka arsitektur downtown Los Angeles dhewe, karo warisan arsitektur sugih lan pemandangan seni sregep, interior asil nggawa anget dilapisi lan keanggunan langgeng kang Tara Bernerd misuwur.

Nalika mlebu hotel, para tamu bakal diangkut menyang swasana sing apik lan nyenengake. Langit-langit undulating ing lobi nyuarakke irama fasad bangunan lan garis-garis burem ing antarane ruangan ruangan njero ruangan lan ijo kanthi jendela saka lantai nganti langit-langit. Bar rawuh nawakake potongan sejarah sing nggumunake, digawe saka lava cair sing dipoles lan gilap sing umure 11,000 taun uga Ceppo di Gre watu ing lobi saka quarry Lake Iseo ing Lombardy. A palette sugih saka linens bulak, interspersed karo blues canggih, kain tenunan sugih lan njedhul saka mustar kuning nglengkapi jubin Oak bulak sudhut-planked, beton polesan lan watu Ceppo lan kontras pleasingly karo akeh planters diselehake ing saindhenging lobi.

Saindhenging ruang resepsi lan lobi, karya seni wis dikurasi kanthi kolaborasi karo Judith Tatar saka Proyek Seni Tatar, nampilake seniman lokal sing misuwur kayata Mimi Jung, Ben Medansky, lan Brian Wills. Casper Brindle nerusake tema budaya California kanthi lukisan portal-glyph sing padhang lan ngundang lan seniman Jon Krawczyk nggawa karya patung ing pekarangan acara properti. Instalasi seni modern iki luwih mbangun komitmen Conrad Hotels & Resorts kanggo nggawe hubungan antarane para tamu lan nguatake sambungan menyang komunitas Los Angeles, nyedhiyakake para tamu ndeleng industri seni sing berkembang ing LA.

stunning kamar tamu Fitur campuran calming saka sudhut-planked jubin Oak bulak lan tembok ditenun alam, ing-Suite panedhaan, lemari mbukak karo jog lan pangilon, sofa L-shaped, lan pribadi mini-bar. Accommodations sawetara saka kamar tamu standar kanggo Suites presiden, kang dirancang kanggo aran kaya apartemen LA penthouse pribadi tamu dhewe. Grand Avenue Suite punika expression pokok saka kemewahan, gumunggung Teras pribadi karo unrivaled views saka kutha bebarengan karo kamar panedhaan karo enem kursi dining table, ruang tamu formal karo dibangun ing bar, kamar turu master wiyar karo limang- kamar mandi lan lemari klambi, kabeh dirancang dening Tara Bernerd & Partners kanggo nampilake keanggunan pertengahan 20th omah modernist abad.

Serene Spa
Conrad Spa Los Angeles, dipimpin dening direktur spa Alina Medyanikova, redefines seni relaksasi kanthi ngowahi spa tradisional dadi pengalaman tamu sing luwih jero lan luwih migunani kanthi konsep kesehatan tanpa wates anyar. Iki wis dibayangke ing desain interior Tara Bernerd & Partners sing tenang lan ngundang. Liwat etos hiper-pribadi, spa ngidini para tamu njelajah kesehatan liwat macem-macem perawatan sing disesuaikan, ayurveda, lan inovatif sing nampilake garis kultus-kaendahan.

Luwih saka 7,000 kaki persegi lan lengkap karo pitung kamar perawatan, Conrad Spa Los Angeles minangka papan kanggo teknik perawatan kulit sing canggih, bar kesehatan sing dikurasi sing nampilake produk perawatan awak lan pemulihan sing berkualitas, ruang pencerahan, sauna inframerah, gelombang Gharieni Welnamis, lan pemulihan. kabin, nyediakake papan suci sampurna kanggo warga lan tamu padha. Tamu bisa nemokake maneh keseimbangan lan pemugaran liwat ahli awak sing duwe kawruh sing nyedhiyakake perawatan pijet khusus sing nggunakake teknik khusus kaya Pijat Intuisi lan Thai, Ayurveda Dosha Balancing, lan Perawatan Body Couture.

Liwat teknologi anyar sing digabungake karo teknik modern, pengunjung spa bakal nyekseni langsung asil sing katon saka macem-macem layanan. Conrad Spa Los Angeles uga nampilake macem-macem perawatan eksklusif lan produk premium saka merek kecantikan avant-garde sing misuwur Angela CagliaKODE, Lan Augustinus Bader. Mitra tambahan kalebu Esker Beauty lan NuCalm, Uga hyperice, sing bakal nawakake Boots Normatec, Pelatih Meditasi Inti, lan terapi perkusi Hypervolt.

Pengalaman Energetik
Nyalurake energi sing pulsa liwat downtown LA, Conrad Los Angeles nawakake tamu macem-macem kesempatan pengalaman, saka rapat-rapat lan acara perusahaan kanggo pihak lan perayaan saka ukuran sembarang. Kanthi 12,000 kaki persegi acara kontemporer lan ruang patemon nganti 300 tamu, kalebu ruang dansa 4,800 kaki persegi kanthi ruang pra-fungsi lan teras sing nyambungake kanggo nampung acara apa wae, Conrad Los Angeles nyedhiyakake papan ing ngendi ide-ide inovatif bisa dadi kasunyatan.

Saka teras payon 16,000 kaki persegi kanthi dek kolam renang sing jembar - sing madhep pusat kutha Los Angeles lan The Grand LA - nganti jarak mlaku saka Walt Disney Concert Hall, Grand Park, LA Opera, lan The Broad, Conrad Los Angeles papan kanggo muter minangka panggonan kanggo Tetep.

Conrad Los Angeles iku bagéan saka Hilton Honours, program kasetyan tamu-menang penghargaan kanggo 18 merek hotel béda Hilton. Anggota sing Book langsung duwe akses kanggo keuntungan cepet, kalebu panggeser pembayaran fleksibel sing ngidini anggota kanggo milih meh wae kombinasi Points lan dhuwit kanggo Book Tetep, diskon anggota eksklusif, free Wi-Fi standar lan aplikasi seluler Hilton Honors.

Conrad Hotels & Resorts nggabungake desain sing canggih, kendel lan layanan sing duwe tujuan lan semangat kanggo nyedhiyakake pengalaman perjalanan sing inspirasi ing tujuan kayata New York, Tulum, Las Vegas, Nashville, Punta de Mita, Fort Lauderdale, Washington, DC, lan liya-liyane. tujuan ing saindhenging donya.

Hotel kontemporer dumunung ing 100 South Grand Avenue, Los Angeles, California, 90012. Kanggo ngrameke bukaan iki, Conrad Los Angeles bakal menehi 25 persen saka tarif kamar wiwit 31 Agustus 2022 *. * Tanggal mati lan watesan ditrapake. Kanggo nggawe reservasi, bukak Hilton.com utawa telpon + 1 888 728 3029.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Conrad Hotels & Resorts utawa hotel, bukak stories.hilton.com/brands/conrad-hotels utawa tindakake @conradlosangeles ing Instagram lan @conradlosangeles ing Facebook.

Babagan Conrad Hotels & Resorts
Ngliputi limang bawana kanthi luwih saka 40 properti, Langkawi Hotels & Resorts wis nggawe sambungan rapi antarane desain kontemporer, anjog inovasi lan seni curated kanggo inspirasi semangat wirausaha saka lelungan nyambung global. Conrad minangka papan ing ngendi para tamu bisa nemu layanan lan gaya kanthi syarat dhewe - kabeh nalika nyambungake karo budaya lokal lan global. Nemu positif Tetep ing Conrad Hotels & Resorts dening pesenan ing conradhotels.com utawa liwat aplikasi Hilton Honors sing misuwur ing industri. Anggota Hilton Honors sing Book langsung liwat saluran Hilton pilihan duwe akses kanggo keuntungan cepet.

Babagan Hilton
Hilton minangka perusahaan perhotelan global sing misuwur kanthi portofolio 18 merek kelas donya sing kalebu meh 6,900 properti lan meh 1.1 yuta kamar, ing 122 negara lan wilayah. Darmabakti kanggo ngrampungake visi pendiri kanggo ngisi bumi kanthi cahya lan kehangatan keramahan, Hilton wis nampa luwih saka 3 milyar tamu sajrone sejarah luwih saka 100 taun, entuk posisi paling dhuwur ing Rejeki 100 Perusahaan Paling Apik Kanggo Digarap lan diakoni minangka pimpinan global ing Indeks Keberlanjutan Dow Jones sajrone limang taun berturut-turut. Hilton wis ngenalaken sawetara dandan teknologi industri-leading kanggo nambah pengalaman tamu, kalebu Digital Key Share, upgrade kamar gratis otomatis lan kemampuan kanggo Book kamar nyambungake dikonfirmasi. Liwat program kasetyan tamu sing menang penghargaan Hilton Honors, meh 133 yuta anggota sing Book langsung karo Hilton bisa entuk Points kanggo hotel Tetep lan pengalaman dhuwit ora bisa tuku.

Babagan The Grand LA
Dumunung ing pusat budaya Los Angeles sing dumadi saka Music Center (kalebu Walt Disney Concert Hall), The Broad museum, The Colburn School of Music lan Museum of Contemporary Art, The Grand LA dirancang kanggo dadi tujuan 24-7. kanggo blanja, dining, hiburan lan Hospitality, uga panggonan paradigma-pindhah kanggo manggon. Dikembangaké dening Related Companies, Grand LA bakal kalebu 164,000 kothak meter saka papan toko anchored dening chef-mimpin restoran; koleksi toko; 305 kamar Conrad Los Angeles hotel kemewahan lan luwih saka 400 omah kalebu omah terjangkau. Pangembangan kasebut uga bakal kalebu plaza umum sing gedhe lan sregep kanthi serangkaian teras terbuka.

The Grand Avenue Project minangka kemitraan publik-swasta visioner karo Los Angeles Grand Avenue Authority kanggo revitalize inti budaya lan civic downtown LA kang karo campuran komersial, toko, budaya lan omah nggunakake stitched bebarengan karo spasi umum gedhe lan arsitektur kelas donya. Pangembangan sing direncanakake master multi-fase iki nggambarake maneh lan ngembangake maneh parsel-parsel sing diduweni pemerintah sing ora dienggo langsung ing cedhak Pusat Sipil lan institusi budaya utama.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar

Share to...