Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pelayaran Hiburan Industri Hospitality Investment Luxury music News wong Resorts Spanyol Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Costa Cruises mbaptis kapal penggedhe LNG anyar ing Barcelona

Costa Cruises mbaptis kapal penggedhe LNG anyar ing Barcelona
Costa Tuscany
ditulis dening Harry Johnson

Costa Cruises dina iki ngrayakake ing plabuhan Barcelona, ​​Spanyol, upacara pembaptisan Costa Toscana, kapal paling anyar kanthi bendera Italia ing armada Costa Cruises, kanthi tema "The Art of Living the Sea."

Ibu baptis Costa Toscana yaiku Chanel, penyanyi, aktris lan penari enom sing sukses banget ing Spanyol lan ing saindenging Eropa sawise penampilane nalika Kontes Lagu Eurovision 2022. Dheweke gabung karo Kapten Pietro Sinisi kanggo upacara nglereni pita ing ngendi botol anggur sparkling Italia dipecah ing lambung kapal kanthi tradhisi maritim sing dihormati wektu. 

Acara iki dianakake dening rong master upacara sing luar biasa - Carlos Sobera lan Flora Gonzalez - bintang televisi Spanyol sing ditresnani. Upacara kasebut ditutup kanthi pagelaran dening seniman Italia Andrea Casta, pemain biola sing wis tampil ing saindenging jagad nganggo biola listrik lan busur bercahaya sing unik. Pesta kasebut banjur pindhah menyang teras Piazza del Campo ing mburi kapal, ing ngendi para tamu seneng "Molecule Show," tontonan sing nggumunake sing nampilake klompok 300 bola sing diisi helium sing ngangkat akrobat liwat trapeze, supaya dheweke bisa mabur. liwat langit liwat skyline Barcelona kanggo nggawe ethereal, efek gaib. 

Pesta pembaptisan uga dirawuhi dening selebriti Spanyol liyane, kalebu aktor lan penyanyi "El Sevilla." Sajrone kapal kasebut ngliwati Barcelona menyang Valencia, Spanyol, Meduza, trio produser musik omah Italia sing paling misuwur ing donya, dadi tuan rumah set DJ eksklusif. Aperitif lan nedha bengi gala dirancang dening Chef Spanyol Ángel León, sing dikenal minangka "koki segara", sing restoran Aponiente wis nampa telung bintang Michelin. Leòn minangka mitra Costa Cruises, bebarengan karo loro koki misuwur ing donya, Bruno Barbieri lan Hélène Darroze. 

"Iku sensai gedhe kanggo ngrameke christening Costa Toscana kita ing Barcelona, ​​kutha kang kita utamané ditempelake lan ngendi kita wis ing ngarep wiwit wiwitan sajarah kita," ngandika Mario Zanetti, presiden Costa Cruises. "Kanggo kesempatan iki, kita wis nganakake acara kanggo ngrayakake wiwitan musim panas sing menehi tandha lelungan lan liburan sing tenang. Acara kasebut uga nampilake keunggulan penawaran Costa ing kabeh aspek, saka gastronomi sing dhuwur nganti hiburan sing berkualitas kanggo pengalaman unik ing darat. Miturut riset pasar anyar, saklawasé 14 yuta wong Eropah ngimpi kanggo njupuk cruise ing 12 sasi sabanjuré, lan cruise kalebu lelungan karo potensial paling dhuwur kanggo nyukupi kabutuhan eksplorasi tujuan. Kita kudu njupuk kauntungan saka upswing iki kanggo ningkataké pariwisata luwih lestari sing ngormati lingkungan lan nilai masyarakat lokal. Komitmen kita diungkapake ora mung liwat kapal kanthi teknologi canggih kayata Costa Toscana sing didhukung LNG, nanging uga ndhukung proyek inovatif sing ruang lingkupe ngluwihi sektor pariwisata, kayata proyek Chef Ángel León.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Costa lan 'Chef of the Sea' Bebarengan kanggo 'Panganan Masa Depan'

Costa Cruises lan Ángel León luwih nguatake kolaborasi, ngarahake tema sing wis suwe ditindakake, yaiku kelestarian lingkungan. Liwat yayasan amal, Costa Cruises ndhukung proyek perintis ing saindenging jagad - pangembangan "gandum laut." Pusat riset Restaurant Aponiente wis miwiti budidaya spesies suket laut Zostera marina ing Teluk Cadiz ing Spanyol. Zostera marina mbantu ngasilake keanekaragaman hayati segara sing luwih gedhe, nambah ekosistem. Iku uga nyumbang kanggo ngurangi owah-owahan iklim kanthi nyerep lan nyimpen karbon sing akeh lan ngasilake wiji sing dianggep minangka "panganan super" nutrisi sing bisa makili solusi ing mangsa ngarep kanggo masalah keluwen lan kekurangan gizi. Kanthi dhukungan saka Yayasan Costa Cruises, wilayah sing diolah ing taman segara, sing saiki kira-kira 3,000 meter persegi, bisa ditambahi kanggo promosi proyek kasebut lan ngekspor marina Zostera menyang wilayah pesisir anyar. 

Musim Panas 2022: Kepinginan kanggo Pelayaran Mundak

Costa Toscana nggambarake wiwitan maneh armada Costa Cruises, sing bakal ngoperasikake 10 kapal ing musim panas iki. Musim panas 2022 katon munggah menyang kenaikan sing signifikan ing lelungan. Miturut riset sing ditugasake dening Costa Cruises saka Human Highway ing Italia, Spanyol, Prancis, Jerman, Swiss lan Austria, meh 14 yuta wong Eropa ngimpi numpak pesiar ing 12 wulan sabanjure. Segara katon minangka papan favorit ing kabeh negara, dene bahan-bahan liburan sing cocog kalebu istirahat, hiburan, gastronomi lan nemokake tujuan anyar.

Costa Toscana - 'Kutha Cerdas' Lelungan

Costa Toscana minangka "kutha cerdas" sing sejatine lelungan. Liwat panggunaan gas alam cair, emisi oksida belerang lan partikulat menyang atmosfer meh rampung diilangi (95-100% reduksi), uga kanthi signifikan ngedhunake emisi nitrogen oksida (pengurangan langsung 85%) lan karbon dioksida (munggah). nganti 20%). Grup Costa, sing kalebu merek Italia Costa Cruises lan merek Jerman AIDA Cruises, minangka sing pertama ing industri pelayaran sing nggunakake LNG lan saiki ngitung papat kapal sing didhukung dening teknologi iki: AIDAnova, Costa Smeralda, Costa Toscana lan AIDACosma. Kajaba iku, Costa Toscana nampilake sawetara inovasi teknologi mutakhir sing dirancang kanggo nyuda dampak lingkungane. Kabeh kabutuhan banyu tawa saben dina dicukupi kanthi ngowahi banyu segara kanthi nggunakake desalinator. Konsumsi energi diminimalisir liwat sistem efisiensi energi sing cerdas. Kajaba iku, 100% koleksi kapisah lan daur ulang bahan kayata plastik, kertas, kaca lan aluminium ditindakake ing papan kasebut.

Costa Toscana: Desain Italia, Penawaran Onboard Unik lan paling apik ing Mediterania

Interior Costa Toscana minangka asil saka proyek kreatif sing luar biasa sing dikurasi dening desainer Adam D. Tihany kanggo nambah lan ngowahi warna lan swasana ing wilayah Italia ing Tuscany. Furnitur, lampu, kain lan aksesoris kabeh "Digawe ing Italia," digawe dening 15 mitra sing makili keunggulan Italia. Atmosfer onboard sampurna Integrasi ing konteks mirunggan iki: saka Solemio Spa kanggo wilayah darmabakti kanggo hiburan; saka bar tematik, ing collaboration karo merek Italia lan internasional gedhe, kanggo 21 restoran lan wilayah darmabakti kanggo "pengalaman pangan", kalebu Restaurant Archipelago anyar, kang nawakake menu disusun kanggo njelajah tujuan cruise digawe kanggo Costa dening telung koki - Bruno. Barbieri, Hélène Darroze lan Ángel León. Kanggo nyenengake bocah-bocah cilik ana Splash AcquaPark kanthi geser sing dipanggonke ing dek paling dhuwur, area anyar sing darmabakti kanggo video game lan Squok Club.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...