Adventure Plancongan Bisnis Caribbean Pelayaran Health Industri Hospitality Luxury Warta cepet tanggung jawab Keslametan Sustainable Pariwisata transportasi

Costa Cruises nganyari protokol kesehatan COVID-19

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Costa Cruises wis nganyari protokol lan prosedur kesehatan COVID-19, kalebu syarat kanggo vaksinasi lan tes pra-pelayaran. Owah-owahan kasebut bakal ditrapake kanggo kapal pesiar sing mangkat utawa sawise 8 Oktober 2022.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...