Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Pelayaran Warta cepet

Costa Cruises ngluncurake program ganjaran C|Club anyar

Costa Cruises terus nggawe inovasi cara wong seneng liburan cruise kanthi ngluncurake C|Club anyar.

Klub kesetiaan perusahaan Italia wis didesain ulang kanthi lengkap kanggo menehi pengalaman lan keuntungan eksklusif kanggo para anggota sing nggawe pelayaran karo Costa luwih atraktif.

Struktur klub adhedhasar limang tingkat beda: Biru (kanggo sing wis tau ing cruise); Perunggu (saka 1 nganti 5,000 poin); Perak (saka 5,001 nganti 30,000 poin); Emas (saka 30,001 nganti 140,000 poin); lan Platinum (saka 140,001) - tingkat anyar, eksklusif kang mung sawetara wong ing donya kang hak istimewa kanggo dadi kagungane. Mekanisme akumulasi poin wis disederhanakake, kanthi aturan sing bisa tuwuh kanthi cepet ing klub: tamu entuk poin saben wengi ing pelayaran adhedhasar kategori kabin, lan poin tambahan ditampa adhedhasar beya sing dituku ("All Inclusive" utawa "Super". All Inclusive"), penerbangan maskapai sing dipesen karo Costa lan mbuwang ing kapal utawa ing My Costa, situs web sing ngidini para tamu ngatur pelayaran sadurunge mangkat.

Keuntungan anggota klub kalebu kabeh tahapan pengalaman Costa. Contone, sajrone proses leladen ana diskon nganti 20% ing akeh kapal pesiar; sadurunge budhal, sampeyan bisa tuku paket wisata My Explorations lan entuk diskon tambahan nganti 25% kanggo tuku tur; ing anggota dewan bisa nampa diskon nganti 50% ing macem-macem produk lan layanan; sawise bali anggota ngarep bisa seneng 10% diskon ing tuku cruise sabanjuré.

Keuntungan sing paling dihargai ing versi klub sadurunge wis disimpen nalika liyane wis dikenalake, kayata reservasi restoran advance, hadiah pelayaran anyar lan kertu kabin pribadi. Keuntungan liyane wis ditambah, kayata diskon khusus 25% kanggo ngicipi anggur sing digabungake karo masakan restoran Nusantara, pertunjukan C|Club sing dianyari karo macem-macem seniman, lan botol sambutan saka anggur sparkling ing kabin.

Kajaba iku, promosi eksklusif bakal kasedhiya saben wulan, ngidini anggota entuk poin ekstra liwat kegiatan sing gampang kayata nganyari informasi pribadhi lan ndownload aplikasi, uga diskon tambahan. C Magazine, majalah klub kasedhiya ing loro cetak lan versi digital, uga wis rampung revamped, karo grafis malah luwih inovatif lan isi, nalika wilayah khusus ing situs web Costa Cruises wis digawe kanggo anggota klub tetep gaul karo tawaran. promosi kasedhiya lan siji saiki skor lan tingkat. 

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...