Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Sindikasi

Ukuran Pasar Diagnostik Covid-19, Nuduhake & Laporan Analisis Dampak sajrone taun Prakiraan nganti 2029

Panliten kasebut menehi prospek jangka panjang babagan pasar kit uji Covid-19, nyedhiyakake skenario sing bisa ditindakake nganti 2030. Sanajan vaksin sing sukses bakal dikembangake ing taun 2021, akeh riset sing nuduhake manawa Covid-19 bakal dadi endemik. kaya kasus koronavirus liyane.

Peningkatan eksponensial ing jumlah pasien Covid-19 ing ndonya sing diikuti karo syarat diagnostik kanthi cepet bakal terus nyebabake permintaan.

Saiki, riset ditindakake babagan diagnostik uga perawatan. Diagnostik kalebu tes adhedhasar PCR lan tes serologis utawa antibodi. Tes antibodi paling cocog kanggo mriksa kekebalan kewan ing pasien sing wis pulih, dene tes PCR kanggo deteksi awal koronavirus.

Industri perawatan kesehatan nekanake pangembangan imunoterapi, vaksin, terapi adhedhasar sel lan antivirus. Ing Mei 2020, ana 124 vaksin lan 205 macem-macem terapi sing dikembangake.

Nyuwun conto Salinan Laporan: 

https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-12366

Tantangan Utama kanggo Pemain & Peneliti Pasar

Saiki, tantangan sing diadhepi kalebu kurang informasi babagan virus, kayata informasi genetik, biologi, durasi kekebalan ing pasien sing wis pulih.

Pilihan perawatan tartamtu sing dijangkepi bisa dadi pangowahan game potensial kalebu ACE-Mab dening Sorrento Therapeutics, HCQ (Hydroxychloroquine lan chloroquine), antivirus Remdesivir dening Ilmu Gilead, lan Canakinumab (Ilaris) dening Novartis.

Kajaba iku, opsi kaya terapi adhedhasar sel sing nyangkut sel pembunuh alami utawa sel stem Mesenchymal lan terapi plasma ana ing ambang nyedhiyakake pilihan perawatan khusus.

Takeaways Key saka Studi Pasar Diagnostik Covid-19 FMI

  • Uji molekuler nyekel saham paling gedhe saiki lan tren samesthine bakal terus nganti pungkasan taun 2020. Iki bisa uga amarga kasunyatan manawa tes molekuler wis dianggep minangka standar emas kanggo ndeteksi infeksi virus novel.
  • Lab diagnostik nyumbang luwih saka 60% saka total pangsa pasar ing kuartal pertama 2020

Nyuwun TOC Lengkap Laporan iki kanthi angka: https://www.futuremarketinsights.com/toc/rep-gb-12366

Wawasan Peserta Utama

Peserta utama fokus ing percepatan produksi uga fase persetujuan produk anyar. Contone - Grup Novacyt, ing Mar 2020, nampa EUA kanggo tes Covid-2 19 jam. Uga, ing Apr 2020, persetujuan CE ditampa dening Abbott kanggo tes getih serologi IgG kanggo Covid-19.

Pamuter liyane ing pasar kalebu Veredus Laboratories, Thermo Fisher Scientific, Inc., Quidel Corporation, Perkin Elmer, Inc., Diagnostik Neuberg, Mylab Discovery Solutions Pvt Ltd., Luminex Corporation, Laboratory Corporation of America Holdings, Hologic Inc., Danaher. , Cepheid, bioMérieux SA, Altona Diagnostics GmbH, ALDATU BIOSCIENCES, ADT Biotech Sdn Bhd, lan 1drop Inc.

Segmen Kunci

Koleksi Product

  • Instruments
  • Kit uji
  • Reagen lan Consumables

Jinis Sampel

  • Swab Oropharyngeal & Nasofaring
  • Sang
  • Urine
  • Others

Teknologi

Wilayah

  • Amerika Utara
  • Amerika Latin
  • Eropah
  • Asia Wétan
  • Asia South
  • Oceania
  • Timur Tengah lan Afrika

Hubungi Penjualan kanggo Bantuan Liyane kanggo tuku iki [email dilindhungi] https://www.futuremarketinsights.com/checkout/12366

Babagan Insight Market Market (FMI)
Wawasan Pasar Masa Depan (organisasi riset pasar sing disertifikasi ESOMAR lan anggota Kamar Dagang Greater New York) menehi wawasan sing jero babagan faktor pamrentahan sing nambah permintaan ing pasar. Iki nyritakake kesempatan sing bakal nyengkuyung tuwuhing pasar ing macem-macem segmen adhedhasar Sumber, Aplikasi, Saluran Penjualan lan Panggunaan Akhir sajrone 10 taun sabanjure.

Hubungi kita:

Wawasan Pasar Mbesuk
Unit No: 1602-006, Jumeirah Bay 2, Plot No: JLT-PH2-X2A

Jumeirah Lakes Towers, Dubai

Uni Emirat Arab

LinkedInTwitterblog



Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...