Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

negara | wilayah Hotel & Resor Indonesia News Pernyataan Pers Pariwisata

Ekspansi anyar Cross Hotels & Resorts ing Indonesia

Away Lombok
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Cross Hotels & Resorts wis nandatangani perjanjian manajemen hotel karo PT. Origin Resorts Lombok. Grup iki saiki duwe 6 resort ing Indonesia.

30 menit numpak feri saka Bali yaiku Pulo Lombok, Indonesia. Cross Hotels & Resorts wis nandatangani perjanjian manajemen hotel (HMA) karo PT. Origin Resorts Lombok .

Away Lombok Mandalika and Amber Lombok Beach by Cross Collection will convert to Cross Hotels & Resorts.

Properti butik merek Cross ing Indonesia mundhak dadi enem.

Kalebu Adoh Bali Legian Camakila, Cross Bali Breakers, Tanadewa Resort and Spa Ubud by Cross Collection lan Tanadewa Villas and Spa Nusa Dua by Cross Collection.

Surga tropis sejati, Away Lombok Mandalika mbujuk pengunjung kanthi akomodasi luar biasa sing kalebu taman deluxe lan suite kolam renang sing dihiasi tekstur alami lan kerajinan lokal. Dumunung ing cedhak kutha utama Kuta, etos Away Lombok Mandalika kanggo para tamu yaiku 'Escape Everyday Life' lan ing kene sampeyan bisa ngrampungake dhaptar ember kanthi surfing sing apik, lan srengenge sing nggumunake.

“Kami bangga bisa bermitra dengan PT. Origin Resorts Lombok lan aku bungah babagan ekspansi jejak sing ramah lingkungan ing pulo Lombok sing apik banget. Kanthi rong resort sing apik banget iki gabung karo kulawarga Cross, aku yakin jaringan internasional sing kuwat bakal mbantu nggawa genre liburan anyar menyang Lombok.

Cross Hotels & Resorts nduweni komitmen kanggo ekspansi fokus bisnis kita ing Indonesia. Dedikasi lan eksekusi sing fleksibel minangka kunci nalika kita terus ngowahi keramahan kanggo kabeh, " ngandika Harry Thaliwal, CEO saka Cross Hotels & Resorts.

Pantai Amber Lombok dening Cross Collection minangka papan retret pinggir pantai klasik ing sadawane pesisir pirus ing Lombok kidul lan kalebu suite sing unggul, pinggir kolam, lan segara uga suite bulan madu sing nggumunake lan kolam renang multi-kamar turu lan vila pinggir pantai.

Saben kamar tamu dihiasi nganggo nada bumi sing lembut sing dilengkapi karo seni tembok lan aksesoris tradisional. Terkenal kanggo gastronomi sing apik banget, koktail kreatif, lan taman sing apik, resort Instagrammable nyengkuyung para tamu supaya dadi bagian saka inisiatif ramah bumi sing nglindhungi alam liwat pendekatan jejak ekologis minimal.

Theo Dandine, Pendiri PT. Origin Resorts Lombok, uga seneng banget karo woro-woro pungkasan, ujar, "Kita duwe kapercayan lan kapercayan lengkap ing Cross Hotels & Resorts.

Iku merek luar biasa sing nyedhiyakake jaringan global lan didhukung dening Flight Center Travel Group. Kita yakin manawa merek kasebut bakal nyetel pathokan anyar kanggo kualitas layanan lan keunggulan ing industri perhotelan lokal.

Persetujuan iki pungkasane bakal ngunggahake profil Lombok minangka tujuan internasional, lan ing wektu sing padha entuk manfaat kanggo masyarakat sing luwih akeh.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

Share to...